Pokemon Scarlet/Violet – Prestatieproblemen leiden ertoe dat Nintendo of Canada zich verontschuldigt

Pokemon Scarlet/Violet – Prestatieproblemen leiden ertoe dat Nintendo of Canada zich verontschuldigt

Het zou een understatement zijn om te zeggen dat de prestaties van Pokemon Scarlet en Violet niet in goede aarde vielen bij een groot aantal mensen die fan zijn van Nintendo, maar dit is het geval. De release van de nieuwste generatie Pokemon-spellen, die helaas werd ontsierd door verschillende prestatieproblemen, werd ontsierd door.

Prestatieproblemen

De problemen werden niet door alle gebruikers ondervonden, maar er waren voldoende individuen, zodat Nintendo uiteindelijk genoodzaakt was het probleem aan te pakken door een paar updates uit te brengen in een poging de problemen voor eens en voor altijd op te lossen. In de paar maanden die zijn verstreken na de introductie van Pokemon Scarlet en Violet, is het wat rustiger geworden; dit betekent echter niet dat het onderwerp totaal vergeten is.

Een recent voorbeeld is te zien in een interview dat werd gehouden door de Financial Post met Susan Pennefather, de algemeen directeur van Nintendo of Canada. Tijdens het interview worden er vragen gesteld over Pokemon Scarlet en Violet, en Pennefather wordt hierover ondervraagd. In antwoord op mijn vraag zei ze: “Het spijt ons zeer. Omdat het van het grootste belang is om gamers een prettige ervaring te bieden bij het spelen van onze games, en omdat we het ter harte nemen als dit niet gebeurt. Wat ik kan zien, is dat de opmerkingen en suggesties van gamers tot het uiterste in overweging zijn genomen. Daarnaast werken we hard aan het verbeteren van deze games.

Over Pokemon Scarlet/Violet

U bent aangekomen op het grondgebied van Paldea, een enorm land met open vlakten afgewisseld met meren, torenhoge toppen, woestenijen en gevaarlijke bergketens.

Je hebt volledige controle over hoe je reis verloopt, aangezien je vrij kunt kiezen tussen drie verschillende grote verhalen en Gym-gevechten kunt aangaan in elke gewenste volgorde.

Jij en maximaal drie van je vrienden kunnen samen op expeditie gaan op dezelfde locatie, waar jullie allemaal kunnen delen in de opwinding van het vinden van nieuwe dingen. Moedig elkaar aan terwijl je tegen wilde Pokémon vecht en schep op over de Pokémon die je op je reis hebt meegenomen.

Je hebt tot 28 februari 2023 de tijd om de optie “Get through Internet” in de Mystery Gift-functie van je game te gebruiken om een ​​unieke Pikachu te krijgen. Deze optie is voor u beschikbaar.

Als je vóór 28 februari 2023 de downloadversie van Pokémon Scarlet of Pokémon Violet uit de Nintendo eShop downloadt, kom je in aanmerking voor een seriecode voor de Adventure Set. Deze set bevat items (zoals Potions) die van pas zullen komen als je met je Pokémon door de wereld reist.