Pokemon Scarlet/Violet – Prestatieproblemen veroorzaakt door geheugen lek?

Pokemon Scarlet/Violet – Prestatieproblemen veroorzaakt door geheugen lek?

Reviews van Pokemon Scarlet en Violet lijken te hebben geklaagd over de technische problemen die een anderszins intrigerende nieuwe Pokemon-ervaring hebben verzuurd.

Veel gamers ervaren nu dezelfde problemen met de games, waaronder traagheid tijdens overgangen, ontbrekende frames en andere glitches, sinds ze officieel zijn gepubliceerd. Ondanks dat dit ongebruikelijk is, hebben sommige gamers zelfs ernstigere grafische fouten gemeld.

Verschillende prestatieproblemen

Zoals in een Wild Pokemon-gevecht wanneer er veel pop-in en latentie is.

Dit heeft geleid tot enorm veel geruchten en discussies in de buurt.

De prestatieproblemen kunnen worden veroorzaakt door een geheugenlek, beweert Pokemon-nieuwsbron Centro Pokemon, omdat sommige mensen hebben ontdekt dat het herstarten van het spel of het betreden en verlaten van Mesagoza de problemen gedeeltelijk verhelpt.

Wat de oorzaak van deze problemen ook mag zijn, we kunnen alleen maar hopen dat Gamefreak werkt aan een patch om ze te verhelpen.

Over Pokemon Scarlet/Violet

Je moet ze allemaal vangen!

Deze nieuwe games vertegenwoordigen een nieuwe stap in de evolutie van de Pokémon-franchise, waardoor je vrijelijk een prachtig gedetailleerde open wereld kunt verkennen.

Talloze gemeenschappen versmelten grenzeloos met het bos. De Pokémon van de regio kunnen overal worden gevonden, inclusief de lucht, de oceanen, de bossen en de straten. Je kunt nu een open-wereldgame spelen die geschikt is voor gamers van alle leeftijden en het kerngenot van de Pokémon-serie voelen: vechten tegen wilde Pokémon om ze te vangen. ​

Je kunt je eerste Pokémon-metgezel kiezen uit Sprigatito, Fuecoco of Quaxly uit de drie beschikbare Pokémon. Wat voor soort Pokémon zijn deze drie en hoe kom je ze tegen?

Tijdens je zoektocht kom je een legendarische Pokémon tegen, Koraidon of Miraidon, en hij zal met je meegaan. De mysterieuze Koraidon en Miraidon zouden een kracht hebben die veel groter is dan die van gewone Pokémon. Deze Pokémon kunnen hun vorm veranderen om beter te passen bij wat ze doen of het terrein waar ze doorheen reizen, daarom lijkt het erop dat Koraidon en Miraidon nog meer vormen hebben dan die we eerder hebben gevonden.

Je kunt een nieuwe jij ontdekken op Naranja Academy en Uva Academy, waar je ook nieuwe Pokémon kunt tegenkomen. De grootste stad in de omgeving, Mesagoza, ligt in het hart van Paldea. Hier, op een school met een geschiedenis die maar weinig andere scholen kunnen evenaren, komen studenten uit vele gebieden om met elkaar te strijden in academici of Pokémon-gevechten om hun talenten te ontwikkelen. Afhankelijk van de spelversie die je speelt, variëren de naam, het logo, de uniformen en andere details van de school in Pokémon Scarlet en Pokémon Violet.

Je begint je reis als een van de hoofdpersonages. Afhankelijk van of je Pokémon Scarlet of Pokémon Violet speelt, verandert je kleding. Wie weet wat voor soort verhaal je te wachten staat?

Kenmerken:

Ontdek nieuwe Pokémon – Pokémon Violet en Scarlet hebben een groot aantal voorheen ongeziene Pokémon klaarstaan ​​om je te ontmoeten.

De Pokémon-wereld is veranderd – Je kunt nu een nieuw soort avontuur beleven in een wereld die je op je gemak kunt verkennen in plaats van in een volgorde die wordt bepaald door de plot. Natuurlijk reis je om je vaardigheden als Pokémon Trainer te ontwikkelen, maar er staan ​​je nog veel meer ontdekkingen en verhalen te wachten. Ontmoet verschillende mensen en Pokémon en verken het Pokémon-universum zoals jij dat wilt.

Een diepere multiplayer-ervaring – In deze spellen kun je de verschillende delen van het gebied met andere spelers verkennen, naast klassiekers uit de serie, zoals het ruilen en vechten met Pokémon. Met je vrienden en familie kun je nieuwe Pokémon vinden en vreemde plekken verkennen, wat leidt tot een avontuur dat meer voldoening geeft en leuker is dan ooit!

De uitgestrekte landschappen en dynamische steden verweven in de Paldea-regio – Je reis vindt plaats in de Paldea-regio, een uitgestrekt gebied met meren, hoge toppen, woestenijen en gevaarlijke bergketens verspreid over het gebied. Trainers van alle niveaus zullen onderweg zijn en hun vaardigheden aanscherpen via Pokémon-gevechten. Op verschillende plaatsen, van een plattelandsgemeenschap met overvloedige oogsten tot een havenstad met een drukke markt, kun je ontdekken dat er veel mensen en Pokémon naast elkaar bestaan. Daarnaast zijn er Pokémon die in het wild leven, en ze staan ​​allemaal te popelen om je te ontmoeten. Ze zijn te vinden in rivieren, bomen en op allerlei andere plaatsen.

De Rotom Phone vergezelt je op je avonturen. De Rotom Phone is een noodzaak om het Paldea-gebied te verkennen, omdat hij een aantal functies en toepassingen biedt die handig zullen zijn terwijl je plezier hebt. Dit keer wordt er een app-versie van de Pokédex toegevoegd aan de Rotom Phone. Op je Rotom Phone wordt je kaart ook een applicatie. Met de kaart-app kunt u een kaart van het hele Paldea-gebied bekijken, waarop uiteraard uw huidige positie wordt weergegeven. Bovendien zie je een verscheidenheid aan gegevens, waaronder lokale steden, Pokémon Centers en wilde Pokémon.

Vertrek voor een grote excursie na school! The Treasure Hunt, een uniek onafhankelijk studieproject Je gaat je inschrijven op de academie als het hoofdpersonage. Op deze school ben je natuurlijk niet alleen. Naast interessante professoren die hun kennis over vechten, Pokémon-biologie en andere onderwerpen zullen delen, heb je ook vrienden tegen wie je je vaardigheden kunt oefenen, zoals Nemona, Arven en Penny.

Het outdoor Pokémon Center is de ruggengraat van Pokémon Trainers. – Het zal niet gemakkelijk zijn om avontuur te vinden in het enorme Paldea-gebied. Je moet je Pokémon laten rusten en Poké Balls krijgen om extra Pokémon te krijgen als je tegen Pokémon Trainers wilt vechten en wilde Pokémon wilt vangen. Paldea is de thuisbasis van verschillende buiten-Pokémon-centra die hulp bieden aan Pokémon-trainers. Trainers kunnen Pokémon Centers gemakkelijk vinden, zelfs van een afstand, aangezien elk een Poké Ball-symbool op het dak heeft en ‘s avonds verlicht is.

Veel plezier samen met de Union Circle! – Spelen met vrienden, samenwerken om Tera Pokémon te verslaan in Tera Raid Battles, en soms zelfs je talenten tegen elkaar uitspelen, zal je ervaring leuker maken. De Poké Portal heeft nu een nieuwe Union Circle-functie waarmee jij en maximaal drie vrienden samen in hetzelfde gebied kunnen reizen terwijl je elkaar ondersteunt in wilde Pokémon-gevechten of de Pokémon laat zien die je onderweg volgen. De Union Circle kan op verschillende manieren worden gebruikt. Jij en je vrienden zijn vrij om op avontuur te gaan en plezier te hebben zoals je wilt!

Pokemon die glinsteren en schitteren als edelstenen Het Terastal-fenomeen is te danken aan het Terastal-fenomeen: wat is het? Alleen in het Paldea-gebied is er een fenomeen waardoor Pokémon glinsteren en glinsteren als diamanten. Een Tera Jewel verschijnt als een kroon over het hoofd van een Pokémon wanneer het terastalliseert, en het lichaam van de Pokémon schittert als een geslepen juweel. Volgens de legende wordt het optreden veroorzaakt door de Terastal-energie die door de aarde van de Paldea-regio sijpelt. Hoewel er nog veel onbeantwoorde vragen zijn, onderzoeken de professoren Sada en Turo deze zaak.

Tera Raid Battles zijn een gloednieuw vechttype waarbij je samenwerkt met drie andere Trainers om het op te nemen tegen een Terastallized wilde Pokémon onder een tijdsbeperking. Vecht met vrienden binnen de tijdslimiet. Het is van cruciaal belang dat je snel samenwerkt met je medetrainers, aangezien je in Tera Raid Battles kunt aanvallen zonder te wachten tot andere Trainers hun rondes doen. Tera Raid Battles bevatten woeste Pokémon, maar je kunt samenwerken met andere gamers om als overwinnaar uit de strijd te komen!

Ad