Pokemon Scarlet/Violet – Speelbaar in de verkeerde volgorde, Multiplayer voor 4 personen

Pokemon Scarlet/Violet – Speelbaar in de verkeerde volgorde, Multiplayer voor 4 personen

Na de release van de meest recente trailer voor Pokemon Scarlet And Violet, is de officiële website van de game bijgewerkt met nieuwe informatie.

Om te beginnen is er meer informatie vrijgegeven over het vermeende ‘Open-World’-karakter van de game. Volgens een nieuwe websitetekst zullen spelers vrij zijn om “op hun gemak te verkennen” en “niet in een volgorde die door het verhaal is bepaald”, wat impliceert dat het een meer niet-lineair spel zou zijn dan eerdere inzendingen in de serie. Het suggereert op zijn minst dat spelers meer flexibiliteit zullen hebben om te verkennen en te bewegen, zoals Pokemon Legends Arceus.

Open wereld Pokemon

Pokémon Scarlet en Pokémon Violet bieden een open-wereldervaring die alleen de Pokémon-franchise kan bieden – een ervaring waar zelfs nieuwkomers in de serie van zullen genieten.

Misschien beleef je een nieuw soort avontuur door op je gemak een planeet te verkennen in plaats van in de volgorde die door de plot is bepaald. Je gaat natuurlijk op reis om je talenten als Pokémon Trainer te ontwikkelen, maar er zullen nog veel meer ontdekkingen en verhalen voor je in petto zijn. Ontmoet verschillende mensen en Pokémon en verken de wereld van Pokémon op je eigen unieke manier.

Bovendien zegt de site dat Pokemon Scarlet And Violet een multiplayer voor vier spelers zal bevatten, een primeur voor de franchise. Spelers kunnen niet alleen ruilen en vechten, maar het spel ook spelen en verkennen met andere spelers, vermoedelijk vergelijkbaar met de functie van Let’s Go Pikachu/multiplayer Eevee, maar dat spel stond slechts twee spelers toe.

4 spelers

Pokémon Scarlet en Pokémon Violet ondersteunen maximaal vier spelers in de multiplayer-modus.

Samen met klassiekers uit de serie, zoals het ruilen van en vechten met Pokémon, kun je in deze games met andere mensen de vele sites in de regio verkennen. Misschien vind je nieuwe Pokémon en verken je nieuwe locaties met je vrienden en familie, waardoor de ervaring waardevoller en leuker dan ooit wordt!

Over het algemeen lijken deze twee nieuwe elementen veelbelovende mogelijkheden, maar het valt nog te bezien hoe succesvol ze zullen worden geïmplementeerd in de uiteindelijke game.

Ad