Pokemon Scarlet/Violet – TM Machine

Pokemon Scarlet/Violet – TM Machine

The TM Machine, een nieuwe functie, werd geïntroduceerd in de meest recente Pokemon Scarlet And Violet-teaser.

De TM Machine is een gloednieuwe functie waarmee gebruikers TM’s kunnen maken met League Points en middelen die zijn verzameld van verslagen Wilde Pokemon. Spelers mogen deze machine gebruiken om zoveel TM’s te maken als ze willen, zolang ze maar over de benodigde ingrediënten beschikken, zelfs als dit impliceert dat TM’s weer voor eenmalig gebruik zijn.

video
play-rounded-fill

De TM-machine, een praktisch hulpmiddel dat TM’s kan maken!

Het apparaat waarmee Pokémon nieuwe bewegingen kan leren, staat bekend als een technische machine (of kortweg TM). In deze spellen heeft elk Pokémon Center een stukje hardware, een TM Machine genaamd, waarmee Trainers hun eigen TM’s kunnen maken.

League Points, of kortweg LP, en middelen die zijn achtergelaten door verslagen wilde Pokémon kunnen worden gebruikt om TM’s te maken. LP kan worden verkregen door verder te gaan in de plot of door middelen uit te wisselen voor Pokémon. Probeer een TM te maken nadat je de bewegingen hebt gevonden die je Pokémon wilt leren bij de TM Machine.

De verscheidenheid aan TM’s die je kunt maken, wordt groter naarmate je zoektocht vordert. Een enkele TM kan maar één keer worden gebruikt, maar met de TM Machine kun je er zoveel maken als je wilt als je genoeg LP en de benodigde componenten van Pokémon hebt. Je moet goed nadenken over de bewegingen die je je Pokémon wilt leren om je tactische opties te vergroten.