Pokemon Scarlet/Violet – Verschillende professoren en rivaal onthuld

Pokemon Scarlet/Violet – Verschillende professoren en rivaal onthuld

The Pokemon Company heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Pokemon Scarlet/Violet, waarin gamers nieuwe personages introduceren.

video
play-rounded-fill

Maak kennis met de cast

De officiële Pokemon-website is bijgewerkt met aanvullende informatie over de menselijke castleden van de game. Elke editie heeft een nieuwe professor, waarbij Pokémon Scarlet-spelers Professor Sada ontmoeten en Pokémon Violet-spelers Professor Turo.

Bovendien is er een nieuwe rivaal/metgezellen geïntroduceerd. Haar naam is Nemona en ze is een ervaren Pokémon Trainer die volgens de website zal fungeren als een betrouwbare gids voor gamers tijdens hun excursies.

Over Pokemon Scarlet/Violet

Welkom in het open Pokémon-universum!

De nieuwste hoofdstukken in de Pokémon-serie, Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, verschijnen later dit jaar op de Nintendo Switch. De Pokémon-franchise zet een belangrijke evolutionaire stap vooruit met deze nieuwe releases, waardoor je vrijelijk een prachtig gearticuleerde open wereld kunt verkennen.

Verschillende nederzettingen smelten zonder onderscheid in het bos. Zie de Pokémon van dit gebied in de lucht, oceanen, bossen en straten – overal! Het grootste plezier van de Pokémon-franchise – vechten tegen wilde Pokémon om ze te vangen – is nu beschikbaar in een open-wereldgame voor gamers van alle leeftijden.

Als je op reis gaat met maximaal drie andere mensen, deel dan de opwinding van ontdekking met vrienden en familie!

Ad