Pokemon Scarlet/Violet – Wild Battle Thema gecomponeerd door Toby Fox

Pokemon Scarlet/Violet – Wild Battle Thema gecomponeerd door Toby Fox

Het “Field”-thema dat in sommige trailers te horen was, evenals de muziek voor Terastal Raid Battles, behoorden tot de nummers die Pokemon Scarlet en Violet-componist Toby Fox enkele maanden geleden aankondigde dat hij voor de game schreef.

Na de eerdere previews is er nieuwe informatie aan het licht gekomen over een mogelijk extra nummer dat Fox voor de game heeft geschreven. Het Wild Battle-thema voor Scarlet & Violet is op dezelfde manier geschreven door Toby Fox, met arrangementen van Hitomi Sato, volgens Pokemon content producer Lewtwo, en is te horen in de onderstaande clip:

Ook al horen we maar een klein deel van het nummer in de korte clip, het kan zijn dat oude Pokemon-fans merken dat het een beetje anders klinkt dan de vorige Wild Battle-thema’s.

Over Pokemon Scarlet/Violet

Gegroet uit de regio Paldea, een enorm gebied onderbroken door meren, hoge toppen, woestenijen en gevaarlijke bergketens.

Omdat je vrij kunt kiezen tussen drie epische verhalen en Gyms aangaat in de volgorde die je wilt, kun je de reis maken die je wenst!

Terwijl jij en maximaal drie vrienden samen op verkenning gaan in hetzelfde gebied, deel je de opwinding van ontdekking! Als je de strijd aangaat met wilde Pokémon en pronkt met de Pokémon die je vergezellen, moedig elkaar dan aan.

Wanneer de games op 18 november 2022 debuteren, verwachten we de volledige versie te horen.

Ad