Pokemon Scarlet/Violet zou een evolutionaire stap moeten zijn

Pokemon Scarlet/Violet zou een evolutionaire stap moeten zijn

Veel Pokemon-fans waren geschokt en verrast toen The Pokemon Company vorige maand Pokemon Scarlet en Violet introduceerde, de nieuwkomers in de franchise.

Veel fans hebben hun twijfels geuit over het project, ondanks de geweldige reacties op de teaser en het starten van Pokemon. Niet alleen komt de game minder dan een jaar na de veelgeprezen Pokemon Legends Arceus uit, maar velen zijn bang dat de innovaties van de formule verloren gaan ten gunste van een terugkeer naar meer conventionele gameplay in Scarlet And Violet.

Scarlet en Violet lijken de franchise naar voren te brengen in plaats van achteruit, aldus Nintendo. De uitgever bestempelde de nieuwe games als een ‘evolutionaire’ stap in de serie in een tweet waarin ze werden geadverteerd, vermoedelijk implicerend dat ze mogelijk drastische wijzigingen in de formule inhouden, maar het zou gewoon kunnen verwijzen naar het begrip ‘open wereld’.

Het is echter zonder meer informatie of gamebeelden van The Pokemon Company onduidelijk of deze beweringen wel of geen echte beschrijvingen zijn van Pokemon Scarlet en Violet.

Over Pokemon Scarlet/Violet

Welkom in de open wereld van Pokémon!

Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, de nieuwste hoofdstukken in de Pokémon-serie, komen later dit jaar naar Nintendo Switch. Met deze nieuwe titels zet de Pokémon-serie een nieuwe evolutionaire stap, waardoor je vrij kunt verkennen in een rijkelijk uitgedrukte open wereld.

Verschillende steden gaan naadloos over in de wildernis zonder grenzen. Je zult de Pokémon van deze regio kunnen zien in de lucht, in de zeeën, in de bossen, op straat – overal! Je zult de ware vreugde van de Pokémon-serie kunnen ervaren – vechten tegen wilde Pokémon om ze te vangen – nu in een open wereldspel waar spelers van elke leeftijd van kunnen genieten.

Maak kennis met de eerste partner-Pokémon

De drie Pokémon waaruit je je eerste partner kunt kiezen, zijn Sprigatito, Fuecoco en Quaxly. Hoe ga je deze drie ontmoeten en wat voor soort Pokémon zijn het?

Sprigatito
Type: Gras

Fuecoco
Type: Vuur

Quaxly
Soort: Water

Introductie van de hoofdpersonen

Als een van de hoofdpersonen ga je op avontuur. Je outfit is afhankelijk van of je Pokémon Scarlet of Pokémon Violet speelt. Wie weet wat voor verhaal je te wachten staat?