Pokemon Sword and Shield Crown Tundra – Legendarische Pokemon Dynamax 100% vangstpercentage

Pokemon Sword and Shield Crown Tundra – Legendarische Pokemon Dynamax 100% vangstpercentage

Er werden enkele interessante details onthuld over de aankomende Pokemon Sword And Shield Crown Tundra DLC.

Pokenchi draaide dit keer om Dynamax Adventures, de nieuwe modus in de Crown Tundra DLC waarmee spelers Legendaries uit eerdere Pokemon-games kunnen tegenkomen en vastleggen.

Met name bevestigde het segment dat legendarische Pokemon die je tegenkomt aan het einde van een Dynamax-avontuur een vangstpercentage van 100% hebben, hoewel spelers er nog steeds maar één van elk kunnen vangen.

Legendarisch worden

  • Om bij de legendarische Pokémon te komen, moeten spelers het vooraf opnemen tegen 3 Dynamax Pokémon.
  • Nadat ze elke Dynamax Pokemon hebben verslagen, hebben ze een keuze op welke manier ze gaan voordat ze uiteindelijk bij de laatste Pokémon komen.
  • Schade die is ontvangen uit de vorige fasen wordt overgedragen, zodat verloren PP en HP worden voortgezet.
  • Spelers kunnen personages en bessen vinden op de paden die kunnen genezen.
  • Spelers krijgen gegarandeerd de legendarische Pokémon gevangen, maar kunnen er maar één van elk vangen.

The Crown Tundra DLC

De Crown Tundra bevat het volgende:

1. Nieuwe gebieden

Je reis voert je naar de Crown Tundra, waar de vallende sneeuw het land in zilverwit bedekt. In dit rijk van extreme kou en torenhoge besneeuwde toppen blijven kleine gemeenschappen bestaan ​​door zich aan elkaar vast te klampen. Leid een expeditie over deze besneeuwde vlaktes, duik in Pokémon Dens die je alleen in Max Raid Battles hebt gezien, en meer!

2. Nieuwe Pokémon

Legendarische Pokémon die nog nooit eerder in Pokémon Sword en Pokémon Shield zijn vertoond, maken hun opwachting, waaronder Calyrex, Regieleki, Regidrago, Galarian Articuno, Galarian Zapdos en Galarian Moltres. De Crown Tundra is gastheer voor vele Pokémon, zowel regionale vormen met een speciaal uiterlijk die uniek is voor Galar als Pokémon die bekend zijn uit andere regio’s.

3. Nieuwe karakters

Bij aankomst kom je Peony tegen, die naar de Crown Tundra kwam om de geruchten over legendarische Pokémon die hij heeft gehoord te verifiëren en jou de opdracht geeft de expeditie te leiden. Er wachten nog veel meer unieke en kleurrijke personages!

4. Een nieuwe vorm van coöpspel

Bevat een nieuwe gameplay-modus genaamd Dynamax Adventure, waarmee je Pokémon Dens in the Crown Tundra met andere spelers kunt verkennen. Legendarische Pokémon uit eerdere Pokémon-titels loeren diep van binnen in de schaduw, dus het is tijd om samen te werken met je vrienden en op verkenning te gaan!

5. Een breed scala aan kledingartikelen

Je kunt genieten van een uitgebreide selectie kledingartikelen om je avontuur op te fleuren, met meer dan 100 nieuwe items die beschikbaar zijn op The Isle of Armor en The Crown Tundra.

6. Het Galarian Star Tournament

Hier kun je plezier beleven aan de strijd met of tegen Trainers die in Pokémon Sword en Pokémon Shield zijn verschenen.

De Crown Tundra DLC wordt op 22 oktober gelanceerd voor Pokemon Sword en Shield

Ad