Pokemon Sword and Shield – De Wild Area ontdekken

Pokemon Sword and Shield – De Wild Area ontdekken

The Pokemon Company heeft nog een promotievideo geüpload voor Pokemon Sword And Shield. Het is een korte clip van de hoofdtrainer die door de Wild Area loopt.

Plus een presentatie van verschillende weersomstandigheden, een of twee Pokemon, en hoe andere spelers naast je kunnen zien verkennen.

video

Over The Wild Area

Er is een enorme uitgestrektheid van land in de regio Galar die bekend staat als de Wild Area. Het wilde gebied is vol natuur, zover het oog reikt, en het verbindt verschillende dorpen en steden.

Je zult hier een grotere verscheidenheid aan Pokémon vinden dan waar dan ook in de Galar-regio. De Pokémon die je tegenkomt, zullen veranderen, afhankelijk van dingen zoals het weer of de locatie, dus je zou iets nieuws kunnen zien elke keer dat je bezoekt!

De Wild Area kan worden bereikt door verschillende dorpen en steden, en het bevat ongetemde wildernis!

DE KRACHTIGE POKÉMON DIE DE WILDE AREA BEWONEN

In de Wild Area is er een kans dat je krachtige wilde Pokémon tegenkomt! Deze Pokémon zijn constant op hun hoede – je kunt zelfs geen Poké Ball naar ze gooien als je je avontuur voor het eerst begint.

NIEUW WEER IN DE WILD AREA

Het weer in de Wild Area kan veranderen, afhankelijk van waar u bent of hoe laat het is. Je zult zonneschijn en regen zien, en misschien zelfs meer ongewone weerpatronen tegenkomen, zoals onweer. Afhankelijk van het weer zul je verschillende Pokémon vinden!

Het lijkt erop dat de Pokémon die je tegenkomt, veranderen, afhankelijk van dingen als het weer of de locatie.

Je zult veel Pokémon van het type Electric vinden tijdens onweer!

Wanneer je de strijd aangaat tijdens een onweersbui, zal het slagveld de effecten hebben van zowel de regenweer als van elektrisch terrein, waardoor de kracht van bewegingen van het type Water en elektrisch wordt vergroot!

Pokemon Sword en Shield zijn nu beschikbaar voor Nintendo Switch.

Ad