Pokemon Sword and Shield demo is at FACTS 2019 in België

Pokemon Sword and Shield demo is at FACTS 2019 in België

The Pokemon Company heeft een nieuwe demolocatie aangekondigd voor Pokemon Sword and Shield.

Er is bevestigd dat de Pokemon Sword And Shield-demo van E3 naar het FACTS-evenement in België komt. Ter herinnering, dit is dezelfde demo waarmee je Nessa’s Gym kunt uitdagen.

Het evenement loopt van 19 oktober tot 20 oktober en is gelegen op Flanders EXPO in Gent.

Naast de demo zijn de distributiecodes voor Shiny Solgaleo en Shiny Lunala in de Gen 7 Pokemon-games ook beschikbaar tijdens het evenement. Dit zijn vermoedelijk dezelfde codes uit de distributie in Noord-Amerika.

Over Pokemon Sword and Shield

Begin je avontuur als Pokémon-trainer door een van de drie nieuwe partner Pokémon te kiezen: Grookey, Scorbunny of Sobble.

Ga vervolgens op reis in de nieuwe Galar-regio, waar je de herrieschoppers van Team Yell uitdaagt, terwijl je het mysterie achter de legendarische Pokémon Zacian en Zamazenta ontrafelt! Verken de Wild Area, een uitgestrekt land waar de speler de camera vrij kan bedienen. Werk lokaal of online samen met drie andere spelers in de nieuwe multiplayer co-op Max Raid Battles waarin spelers het opnemen tegen gigantische en superkrachtige Pokémon die Dynamax Pokémon worden genoemd.

Bepaalde Pokémon kunnen Gigantamax zelfs een nieuw uiterlijk en een krachtige set G-Max-bewegingen geven. Maar kampioen zijn is meer dan je strijdvaardigheden verbeteren: je kunt je eigen kleding kiezen en een nieuw kapsel krijgen terwijl je de winkels in de stad bezoekt, zodat je de trainer kunt worden die je wilt zijn.

Tijdens je reis zul je nieuw ontdekte Pokémon tegenkomen, evenals bekende die er een beetje anders uit zullen zien in hun nieuwe Galarische vormen! En voor een andere manier om je Pokémon op een hoger niveau te brengen, wijs je Poké Jobs toe om te voltooien. Je kunt zelfs met je Pokémon spelen in Pokémon Camp, gewoon voor de lol!

  • Vang, vecht en ruil Pokémon op een nieuw avontuur in de Galar-regio
  • Kies uit drie nieuwe partner Pokémon en ontmoet nog nooit eerder vertoonde Pokémon
  • Ontdek het mysterie achter de legendarische Pokémon Zacian en Zamazenta!
  • Spelers kunnen de camera besturen in het uitgestrekte wilde gebied
  • Werk samen met andere trainers om deel te nemen aan Max Raid Battles!
  • Vecht tegen wilde Dynamax Pokémon in Max Raid Battles en probeer ze te vangen!

Pokemon Sword and Shield wordt op 15 november gelanceerd voor Nintendo Switch.