Pokemon Sword And Shield – Footage eerste dorp

Pokemon Sword And Shield – Footage eerste dorp

The Pokemon Company heeft nog een gameplay-video uitgebracht voor Pokemon Sword And Shield, die zich richt op de eerste stad van de game.

video
play-rounded-fill

Details eerste dorp details

De video werd gedeeld via de Pokemon Secret Club en toont de mannelijke trainer die langzaam door de eerste stad van de game loopt, waardoor kijkers alle details kunnen bekijken.

De stad was eerder te zien in de showcase van Game Freak op Gamescom, alleen niet zo langzaam en in plaats daarvan met de vrouwelijke trainer.

Over Pokemon Sword and Shield

Maak je klaar om Galar te ontdekken, een uitgestrekte regio met diverse omgevingen, van een vredig landschap en moderne steden tot een dik bos en met sneeuw bedekte bergen. De mensen en Pokémon die hier wonen, werken nauw samen om de industrieën erin te ontwikkelen.

Dynamaxing

Dynamax is een fenomeen dat uniek is voor specifieke locaties in de Galar-regio, waar Pokémon gigantische optredens kunnen aannemen tijdens de strijd, en het is een integraal onderdeel van Pokémon-gevechten in de regio.

Pokémon uit de Galar-regio kunnen Dynamax gebruiken en als ze dat doen, worden ze enorm sterk en krijgen ze een boost voor hun kracht.

Verken de Wild Area

The Wild Area is een uitgestrekt land in de Galar-regio met een ongetemde wildernis. Het zit vol met natuur en verbindt verschillende dorpen en steden. Trainers zullen een grotere verscheidenheid aan Pokémon in het Wildgebied vinden dan waar dan ook in de Galar-regio.

Doe mee aan een Max Raid Battle

Max Raid Battles zijn een nieuw gevechtsformaat dat zich afspeelt in de Wild Area, waarin de speler samen met maximaal drie andere Trainers online * of via lokale draadloze ** samenwerkt op een wilde Dynamax Pokémon. Trainers krijgen dan de kans om de wilde Dynamax Pokémon te vangen als ze erin slagen om het te verslaan – maar het zal niet gemakkelijk dalen.

Legendarische Pokémon

De legendarische Pokémon Zacian en Zamazenta zijn gehuld in mysterie en zijn zelfs onbekend voor degenen die in de Galar-regio wonen.

Mensen en Pokémon van de regio Galar

Als inwoner van de Galar-regio gaan spelers op avontuur om de kampioen te worden en onderweg veel mensen en Pokémon te ontmoeten.

Veel verschillende soorten Pokémon noemen de regio Galar thuis. Er is veel onbekend over de biologie van deze Pokémon, dus onderzoekers werken er hard aan om meer informatie te ontdekken.

Pokemon Sword and Shield wordt op 15 november gelanceerd voor Nintendo Switch.

Ad