Pokemon Sword and Shield Isle Of Armor Expansion reclame – Japan

Pokemon Sword and Shield Isle Of Armor Expansion reclame – Japan

Nintendo heeft een nieuwe Japanse commercial uitgebracht voor de aankomende Isle Of Armor-uitbreiding. De commercial biedt een snelle opfrisbeurt voor alle nieuwe functies die zijn aangekondigd in de trailer die eerder deze week werd gedeeld. Bovendien kunnen fans met adelaarsogen opmerken dat een andere terugkerende Pokemon (Skarmory) door deze commercial is bevestigd.

video
play-rounded-fill

De Pokemon Expansion Pass

De Pokémon Sword Expansion Pass is alleen compatibel met de Pokémon Sword-game en de Pokémon Shield Expansion Pass is alleen compatibel met de Pokémon Shield-game. Kies alleen de uitbreidingspas voor de volledige game die je bezit.

Als je zowel de Pokémon Sword- als Pokémon Shield-games bezit en toegang wilt tot de uitbreidingspassen voor beide games, zijn zowel de Pokémon Sword Expansion Pass als de Pokémon Shield Expansion Pass vereist. De volledige versie van de game is vereist om DLC voor die game te gebruiken; apart verkocht. Nintendo Switch Online-lidmaatschap (apart verkrijgbaar) en Nintendo-account vereist voor online functies. Niet in alle landen verkrijgbaar. Internettoegang vereist voor online functies. Er zijn voorwaarden van toepassing. Nintendo.com/switch-online

Als je de Pokémon Sword Expansion Pass of de Pokémon Shield Expansion Pass koopt, ontvang je twee codes die je kunt inwisselen om als bonus twee speciale uniformen in-game kleding te krijgen.

Mogelijk is een Nintendo Switch Online-lidmaatschap vereist voor online spelen. Kijk op de gamedetailpagina op Nintendo.com voor lidmaatschapsvereisten.