Pokemon Sword and Shield – Mysterieuze Leegte bug

Pokemon Sword and Shield – Mysterieuze Leegte bug

Pokemon Sword and Shield is de bron voor wat vreemd nieuws; Zoals je weet, hebben sommige spelers crashes met Pokemon Sword en Shield ervaren.

Nu heeft een speler in Japan een nieuwe bug ervaren die sommigen de ‘mysterieuze leegte’-bug noemen.

Mysterieuze leegte bug

De speler selecteert “doorgaan met spelen” op het spelscherm en wordt naar een pikzwarte kamer gebracht waar ze absoluut niets konden doen:

Het is de moeite waard erop te wijzen dat vanaf het moment van schrijven slechts één persoon een video van de bug in actie heeft gedeeld. Maar veel andere mensen hebben het genoemd. Nogmaals, het is alleen gebeurd in de digitale versie van het spel.

Als je eenmaal helemaal de duisternis bent ingegaan, lijkt het alsof je alleen aan de bug kunt ontsnappen door de Volotaxi te gebruiken. Lopen leidt nergens heen.

Afgeraffeld

Het lijkt erop dat Game Freak, zij het met goede bedoelingen, het spel te snel naar buiten moest brengen … Ik hoopte dat ze de tijd hadden om een geweldig inspirerend nieuw spel te maken, maar met alle negatieve feedback die het heeft gehad, moeten ze echt zien dat ze hier wat van hebben geleerd. Ze hebben het geld, ze kunnen de tijd nemen … maar hebben het werk deze keer gewoon niet gedaan.

Kijk maar naar de huizen, kijk alleen naar inactieve standen, kijk maar naar de niet-beschikbare Pokemon, laten we ook de bomen benoemen, de ietwat onbetrouwbare optimalisatie. En dit komt allemaal van iemand die nog steeds plezier probeert te hebben in de spellen.

Ad