Pokemon Sword and Shield – Nieuwe Trailer; nieuwe Pokemon en Gym Leaders

Pokemon Sword and Shield – Nieuwe Trailer; nieuwe Pokemon en Gym Leaders

Meer dingen worden onthuld voor Pokemon Sword en Pokemon Shield op Nintendo Switch! The Pokemon Company heeft een nieuwe trailer uitgebracht met nieuwe aspecten van de regio Galar.

video
play-rounded-fill

Laten we beginnen met de drie nieuwe Pokemon: Alcremie, Rolycoly en Duraludon.

Daarnaast leren we over twee nieuwe gymleiders en de Gigantamaxing-monteur, waarmee Pokemon nu alleen van grootte kan veranderen, maar van uiterlijk kan veranderen!

Gigantamaxing

Het vreemde fenomeen dat bekend staat als Dynamaxing kan alleen voorkomen in specifieke gebieden van de regio Galar.

Hoewel Dynamaxing een fenomeen lijkt te zijn dat de Pokémon van Galar gemeen hebben, is ontdekt dat er ook een speciaal fenomeen bekend staat als Gigantamaxing! Alleen bepaalde soorten Pokémon kunnen Gigantamax en zelfs bij dergelijke soorten kunnen alleen zeldzame exemplaren Gigantamax gebruiken. De meerderheid zal hun gebruikelijke uiterlijk behouden als ze Dynamax.

Gigantamax Pokémon wordt groter en net als bij normale Dynamaxing verhoogt Gigantamaxing de kracht van de Pokémon. Het maakt het ook mogelijk voor elke Gigantamax Pokémon om een ​​unieke zet te gebruiken die bekend staat als een G-Max Move! Elke G-Max Move is specifiek voor een specifieke soort Gigantamax Pokémon en reguliere Dynamax Pokémon kunnen G-Max Moves helemaal niet gebruiken!

Gewone Drednaw en Corviknight kunnen Dynamax, maar er zijn enkele speciale leden van deze soorten die Gigantamax kunnen.

Je kunt Gigantamax Pokémon vangen voor je team door deel te nemen aan Max Raid Battles, maar het lijkt erop dat ze heel zeldzaam zijn – het zal niet gemakkelijk zijn om er een te vinden!

Ad