Pokemon Sword en Pokemon Shield info vanuit de Pokemon Company

Pokemon Sword en Pokemon Shield info vanuit de Pokemon Company

Tijdens de Pokémon Direct-presentatie kondigde Tsunekazu Ishihara, president en CEO van The Pokémon Company, Pokémon Sword en Pokémon Shield aan, de nieuwste toevoeging aan de hoofdreeks van role-playing videogames van Pokémon.

video

Pokémon Sword en Pokémon Shield zijn ontwikkeld door GAME FREAK Inc. en worden eind 2019 exclusief op het Nintendo Switch-systeem geïntroduceerd.

Sword en Shield

De games Pokemon Sword en Pokemon Shield vinden plaats in de regio Galar. Galar is een uitgestrekte regio met diverse omgevingen – een idyllisch landschap, moderne steden, dicht bos en rotsachtige, met sneeuw bedekte bergen. De mensen en de Pokémon die in de regio wonen. Fans zullen de mogelijkheid hebben om verschillende sportscholen in de regio Galar te bezoeken in hun zoektocht om kampioen te worden. Ze zullen niet alleen zijn, omdat de nieuw ontdekte Pokémon hun eerste partner aan hun zijde zullen zijn.

“Pokémon Sword en Pokémon Shield zijn de nieuwste spannende avonturen in de Pokémon-videogame die drieëntwintig jaar geleden op deze dag plaatsvond”, zei Ishihara. “Sindsdien hebben trainers over de hele wereld nieuwe Pokémon ontdekt, in epische gevechten, en talloze herinneringen gemaakt onderweg. We verheugen ons erop deze reis voort te zetten door de wereld van Pokémon te verkennen als het gaat om Nintendo Switch. “

Het avontuur begint in Pokémon Sword en Pokémon Shield wanneer spelers een van de drie Pokémon-Grookey, Scorbunny of Sobble kiezen. Grookey, een Grass-type Pokémon Chimp, is ondeugend en vol grenzeloze nieuwsgierigheid. Scheurend van energie, Scorbunny, heeft een Pokémon van het type Pokémon, rent altijd rond. The Stealthy Sobble, een Water-type Pokemon Water Lizard, schiet aanvallen uit terwijl het zich in water verbergt.

Ad