Pokemon Sword en Shield – Presentatie 7 Augustus

Pokemon Sword en Shield – Presentatie 7 Augustus

In een aankondiging die eerder deze week werd gedaan, heeft The Pokemon Company een nieuwe trailer gepubliceerd met de nieuwste details voor Pokemon Sword & Shield!

video
play-rounded-fill

Over Pokemon Sword And Shield

Maak je klaar om Galar te ontdekken, een uitgestrekte regio met diverse omgevingen, van een vredig landschap en moderne steden tot een dik bos en met sneeuw bedekte bergen. De mensen en Pokémon die hier wonen, werken nauw samen om de industrieën erin te ontwikkelen.

Tijdens je reis kun je verschillende sportscholen bezoeken in je zoektocht om kampioen te worden! Je zult echter niet alleen zijn, want Galar is de thuisbasis van nieuw ontdekte Pokémon die je kunt kiezen als je eerste partner!

Het fenomeen Dynamax

Dynamax is een fenomeen dat uniek is voor specifieke locaties in de Galar-regio, waar Pokémon tijdens het gevecht gigantische optredens kunnen vertonen en het is een integraal onderdeel van Pokémon-gevechten in de regio.

Pokémon uit de Galar-regio kunnen Dynamax gebruiken en als ze dat doen, worden ze enorm sterk en krijgen ze een boost voor hun kracht.

Verken de Wild Area

The Wild Area is een uitgestrekt land in de Galar-regio met een ongetemde wildernis. Het zit vol met natuur en verbindt verschillende dorpen en steden. Trainers zullen een grotere verscheidenheid aan Pokémon in het Wildgebied vinden dan waar dan ook in de Galar-regio.

Doe mee aan een Max Raid Battle

Max Raid Battles zijn een nieuw gevechtsformaat dat zich afspeelt in de Wild Area, waarin de speler samen met maximaal drie andere Trainers online * of via lokale draadloze ** samenwerkt op een wilde Dynamax Pokémon. Trainers krijgen dan de kans om de wilde Dynamax Pokémon te vangen als ze erin slagen om het te verslaan – maar het zal niet gemakkelijk dalen.

Legendarische Pokémon

De legendarische Pokémon Zacian en Zamazenta zijn gehuld in mysterie en zijn zelfs onbekend voor degenen die in de Galar-regio wonen.

Mensen en Pokémon van de regio Galar

Als inwoner van de Galar-regio gaan spelers op avontuur om de kampioen te worden en onderweg veel mensen en Pokémon te ontmoeten.

Veel verschillende soorten Pokémon noemen de regio Galar thuis. Er is veel onbekend over de biologie van deze Pokémon, dus onderzoekers werken er hard aan om meer informatie te ontdekken.

Pokemon Sword & Shield zijn gepland voor lancering op 15 november voor Nintendo Switch.