Pokemon Sword/Shield – 6 miljoen keer verkocht wereldwijd in eerste week

Pokemon Sword/Shield – 6 miljoen keer verkocht wereldwijd in eerste week

Pokemon Sword en Shield zijn vorige week eindelijk op de Nintendo Switch beland en het lijkt erop dat het niet lang duurde voordat de games een verkoopsucces werden!

De Pokemon Company heeft officieel onthuld dat beide titels samen al zes miljoen eenheden over de hele wereld hebben verkocht. Dit cijfer is de beste eerste week verkoop ooit voor een Nintendo Switch-game, en het maakt Pokemon Sword / Shield ook de snelst verkopende titels samen op het systeem!

Van dit cijfer werden maar liefst twee miljoen eenheden verkocht in Japan.

video
play-rounded-fill

Over Pokemon Sword/Shield

Word een Pokémon-trainer, ga op een nieuwe reis in de nieuwe Galar-regio en ontrafel het mysterie achter de legendarische Pokémon Zacian en Zamazenta! Verken de Wild Area, een uitgestrekt land waar de speler de camera vrij kan bedienen. En neem deel aan Max Raid Battles waarin spelers het opnemen tegen gigantische en supersterke Pokémon die Dynamax Pokémon worden genoemd.

Begin je avontuur door een van de drie nieuwe partner Pokémon te kiezen: Grookey, Scorbunny of Sobble en ontmoet nieuwe en vertrouwde Pokémon terwijl je vangt, vecht en ruilt. Spelers kunnen de camera besturen en de uitgestrekte gebieden om hen heen in het wilde gebied verkennen. Werk lokaal of online samen met andere spelers in de nieuwe multiplayer co-op Max Raid Battles.

Trainers met het speciale item Dynamax Band kunnen Dynamax hun eigen Pokémon. Maak je op voor het volgende Pokémon-avontuur in de Pokémon ™ Sword- en Pokémon ™ Shield-spellen.