Pokemon Sword / Shield – Accolades trailer

Pokemon Sword / Shield – Accolades trailer

Nintendo heeft een leuke accolades-trailer samengesteld voor de nieuwste Pokemon-avonturen, Pokemon Sword en Pokemon Shield. De games zijn nog een ander commercieel succes voor Game Freak die 6 miljoen eenheden wereldwijd verschoven tijdens het openingsweekend.

video

Over Pokemon Sword / Shield

Word een Pokémon-trainer, ga op een nieuwe reis in de nieuwe Galar-regio en ontrafel het mysterie achter de legendarische Pokémon Zacian en Zamazenta! Verken de Wild Area, een uitgestrekt land waar de speler de camera vrij kan bedienen. En neem deel aan Max Raid Battles waarin spelers het opnemen tegen gigantische en supersterke Pokémon die Dynamax Pokémon worden genoemd.

Begin je avontuur door een van de drie nieuwe partner Pokémon te kiezen: Grookey, Scorbunny of Sobble en ontmoet nieuwe en vertrouwde Pokémon terwijl je vangt, vecht en ruilt. Spelers kunnen de camera besturen en de uitgestrekte gebieden om hen heen in het wilde gebied verkennen. Werk lokaal of online samen met andere spelers in de nieuwe multiplayer co-op Max Raid Battles. Trainers met het speciale item Dynamax Band kunnen Dynamax hun eigen Pokémon. Maak je op voor het volgende Pokémon-avontuur in de Pokémon ™ Sword- en Pokémon ™ Shield-spellen.