Pokemon Sword / Shield – Dynamax competitief verbannen door community

Pokemon Sword / Shield – Dynamax competitief verbannen door community

Dynamaxing, de monteur die is geïntroduceerd in onlangs uitgebrachte Pokemon Sword & Shield, zal niet te zien zijn in de concurrerende community Smogon OU Singles.

De functie werd in stemming gebracht en een overweldigende 87% stemde tegen de opname ervan in aanstaande onofficiële Smogon-toernooien.

Verboden bij meerderheid

De OU-raad erkent dat Smogon een grote instelling is op het gebied van concurrerende Pokemon-gevechten. Bovendien begrijpen we dat het verbieden van een kernmonteur zoals Dynamaxing een substantiële impact zal hebben op het competitieve landschap van deze generatie in onze metagames en misschien andere formaten.

Daarom willen we deze thread gebruiken om het verbod op Dynamax uit te leggen en om relevante duidelijkheid en transparantie te bieden.

We vragen ons af of dit competitief iets gemeenschappelijks wordt.

Over Dynamaxing

Dynamax is een gloednieuwe functie die in het menu wordt geactiveerd wanneer u zich in bepaalde gebieden bevindt, zoals stadions, Max Raid Battles en online gevechten. Voor Dynamax moet je het speciale Dynamax Band-item krijgen. Als je dat doet, kun je je Pokémon Dynamax. Dit duurt slechts drie beurten en kan één keer per gevecht worden gedaan.

Er zijn echter drie Pokémon die niet kunnen Dynamaxen: Zacian, Zamazenta en Eternatus. Dit geldt ook voor Ditto wanneer Ditto erin is getransformeerd.