Pokemon Sword / Shield en Poke Ball Plus compatibel?

Pokemon Sword / Shield en Poke Ball Plus compatibel?

Het lijkt erop dat de Poke Ball Plus mogelijk enig gebruik heeft buiten Pokemon Let’s GO Pikachu / Eevee en Pokemon GO met Pokemon Sword and Shield.

We zeggen dit omdat de Franse distributeur WT & T vier productvermeldingen op zijn wholesale-database heeft gezet. Twee van de aanbiedingen zijn voor de standaardedities van Pokemon Sword en Shield. De andere twee zijn voor onaangekondigde Poke Ball Plus-bundels, verpakt met Pokemon Sword en Shield.

video
play-rounded-fill

Buiten Pokemon

Loot Pots, die voor het eerst de aanbiedingen vond, beweert dat de vermeldingen waarschijnlijk geen fouten zijn.

Hoewel sommige informatie van de vorige Pokemon Let’s GO Poke Ball Plus-bundels werden gebruikt voor de bundels Pokemon Sword en Shield Poke Ball Plus, werd het EAN-nummer niet overgenomen en werden de vermeldingen voor de Let’s GO Poke Ball Plus-bundels verwijderd, wat suggereert dat dit was opzettelijk en het is onwaarschijnlijk dat het een vergissing was.

Als de vermeldingen waar blijken te zijn, betekent dit dat de Poke Ball Plus compatibel is met Pokemon Sword and Shield. We zullen echter moeten wachten tot een officiële aankondiging hierover is gedaan.