Pokemon Sword & Shield – Tijdelijk cadeau-item

Pokemon Sword & Shield – Tijdelijk cadeau-item

The Pokemon Company heeft spelers een gratis Gold Bottle Cap voor Pokemon Sword & Shield op de Nintendo Switch gegeven.

Het enige wat u hoeft te doen om dit kostbare item te bemachtigen, is de volgende code in te voeren op het Mystery Gift-scherm PLAYERSCH01CEPC en u ontvangt de gratis Gouden Kroonkurk.

De code verloopt binnenkort, dus wees er snel bij om hem in te wisselen.

De gratis Gold Bottle Cap is weggegeven door The Pokemon Company om de start van de Players Cup IV te herdenken. Hier is een uitleg van dotesports.com over wat deze items eigenlijk voor Pokemon doen.

Over Bottle Caps

Met gouden Bottle Caps kunnen spelers alle individuele waarden (IV’s) van een Pokémon van niveau 100 tegelijkertijd hypertrainen. Hoewel dit proces exclusief is voor deze Pokémon op hun hoogst mogelijke niveau, stelt Hyper Training Pokémon in staat om sterker te worden in statistieken die mogelijk afnemen.

Hypertraining is toegankelijk via de man in de rechterhoek van de Battle Tower in Wyndon na het voltooien van het hoofdverhaal, en kan afzonderlijk worden gedaan met normale Bottle Caps of allemaal tegelijk met Gold Bottle Caps.

Beide soorten Bottle Caps zijn verkrijgbaar via Max Raid Battles en andere speurtochten in het spel, maar zijn ongelooflijk zeldzaam omdat ze zo nuttig zijn om sommige Pokémon voor te bereiden op competitie tegen andere spelers.