Pokemon Sword & Shield – Toby Fox componeerde muziek

Pokemon Sword & Shield – Toby Fox componeerde muziek

Toby Fox heeft aangekondigd dat hij door The Pokemon Company en GameFreak is benaderd om een nummer te maken voor de komende Pokemon Sword & Shield-spellen.

Toby merkte op dat het een grote eer voor hem was om gevraagd te worden om een nummer aan de serie bij te dragen. Pokemon Sword & Shield is op 15 november exclusief voor Nintendo Switch.

Over Toby Fox

Toby Fox (geboren op 11 oktober 1991) is een Amerikaanse ontwikkelaar en componist van videogames. Hij is vooral bekend vanwege het ontwikkelen van de veelgeprezen videogame Undertale, die op 15 september 2015 is uitgebracht.

Hij ontwikkelde ook een gerelateerde game genaamd Deltarune, waarvan het eerste hoofdstuk werd uitgebracht op 31 oktober 2018, en heeft verschillende muziekstukken gecomponeerd voor de webcomic Homestuck en de videogame Hiveswap, onder andere.

Nintendo laat veel liefde zien omdat Toby het afgelopen jaar aan meerdere projecten heeft mee mogen werken. Maar de liefde voor Undertale gaat naar allerlei plaatsen, zoals bijvoorbeeld de worstelwereld, waar Kenny Omega van AEW zich verkleedde als Sans van Undertale;

Ad