Pokemon Sword/Shield – Trailer toont nieuwe vaardigheden, items, bewegingen etc

Pokemon Sword/Shield – Trailer toont nieuwe vaardigheden, items, bewegingen etc

The Pokemon Company heeft een nieuwe trailer uitgebracht met nieuwe vaardigheden, items, bewegingen en nog veel meer voor Pokemon Sword / Shield!

In het bijzonder toont de nieuwe trailer nieuwe vaardigheden, vastgehouden items, bewegingen en verborgen vaardigheden uit de regio Galar. The Pokemon Company heeft ook onthuld dat Pokemon die is gevangen uit Max Raid Battles misschien verborgen capaciteiten heeft – zoals Corviknight met zijn ongelooflijke ‘Mirror Armor’.

video
play-rounded-fill

Er zijn ook meer details over Max Moves en hun speciale bijwerkingen. Als je bijvoorbeeld de Max Move Max Knuckle van het type Fighting gebruikt, zal de aanval van alle Pokémon in je team toenemen.

Nieuwe vaardigheden en items

Er zijn veel nieuwe mogelijkheden ontdekt in Pokémon Sword en Pokémon Shield. Een dergelijk vermogen is het neutraliserende gas van Galarian Weezing. Deze mogelijkheid neutraliseert de voortdurende effecten van de mogelijkheden van andere Pokémon en voorkomt zelfs dat vaardigheden worden geactiveerd. Zodra de Pokémon met neutraliserend gas het slagveld verlaten, worden de vaardigheden van de andere Pokémon opnieuw geactiveerd.

Sommige Pokémon hebben zeldzame vaardigheden die bekend staan ​​als verborgen vermogens. In Pokémon Sword en Pokémon Shield kunnen Pokémon die zijn gevangen in Max Raid Battles deze verborgen vaardigheden hebben. Er is ook een zeer kleine kans dat Trainers een speciale Pokémon tegenkomen die Gigantamaxing kunnen gebruiken in Max Raid Battles. Hoewel ze extreem zeldzaam zijn, is er een kans dat ze zelfs een Pokémon tegenkomen die Gigantamax kunnen gebruiken en een verborgen vermogen hebben.

Een van die verborgen vermogens is Corviknight’s Mirror Armor, die alle stat-verlagende effecten van de capaciteiten of bewegingen van een tegengestelde Pokémon terugveert.

Nieuwe items die kunnen worden gecombineerd met specifieke bewegingen om Trainers een voorsprong in de strijd te geven, zullen ook beschikbaar zijn in Pokémon Sword en Pokémon Shield. Deze items omvatten Room Service en Eject Pack. Wanneer deze door een Pokémon wordt vastgehouden, verlaagt Room Service de snelheid van die Pokémon wanneer de Trick Room met beweging wordt gebruikt. Wanneer een van de Pokémon met Eject Pack een van zijn statistieken heeft verlaagd, schakelt deze onmiddellijk uit, zodat een andere Pokémon kan worden ingestuurd.

Vechten in Pokémon Sword en Pokémon Shield

In Pokémon Sword en Pokémon Shield kunnen trainers verbinding maken met internet en tegen elkaar vechten in de formaten Single of Double Battle in het Battle Stadium.

In het Battle Stadium kunnen Pokémon-trainers deelnemen aan klassementsgevechten waarbij ze worden geconfronteerd met andere trainers en hun Battle Teams van over de hele wereld.

  • Trainers vechten tegen spelers met een vergelijkbare rang en verdienen punten, afhankelijk van de resultaten van die gevechten.
  • Elke rang in gerangschikte gevechten behoort tot een specifieke laag en trainers kunnen hun rang verhogen door voldoende punten te verdienen.
  • Trainers kunnen hun eigen ranglijst controleren in het Battle Stadium. Ze kunnen ook zien hoe alle deelnemers in een competitie op de smartphoneversie van Pokémon HOME plaatsten.

In Casual Battles gaat het niet om wie wint of verliest, het gaat erom een ​​betere trainer te worden.

  • Een opwindend aspect van Casual Battles is de mogelijkheid om bepaalde legendarische Pokémon en Mythical Pokémon te gebruiken die niet in aanmerking komen voor Rated Battles.
  • Functies zoals online competities en verhuurteams stellen spelers ook in staat om op verschillende manieren contact te maken met andere trainers.

Trainers die deelnemen aan online competities kunnen vechten in officiële competities of in vriendschappelijke competities.

  • In officiële competities nemen deelnemers deel aan speciale veldslagen met verschillende regels en beperkingen.
  • In Friendly Competitions kunnen trainers deelnemen aan competities die worden georganiseerd door andere spelers of zelfs hun eigen competities organiseren. Regelgeving in Vriendschappelijke Competities wordt bepaald door de gastheer.

Rental Teams stellen Trainers in staat Battle Teams te lenen door ID’s online in te voeren, of om Battle Teams die ze hebben samengesteld beschikbaar te stellen als Rental Teams aan andere Trainers over de hele wereld. Maximaal vijf teams kunnen in één keer worden gehuurd en ze kunnen zelfs worden gebruikt in Rated Battles.

Dynamaxing en Max Moves

Het Dynamax-fenomeen maakt Pokémon niet alleen enorm – het kan hen ook een boost geven en het verloop van een gevecht bepalen. De Max Moves die alleen Dynamax Pokémon kunnen gebruiken, zijn niet alleen krachtig, maar hebben ook indrukwekkende extra effecten. De Water Move Max Move, Max Geyser, zal bijvoorbeeld de regenweerconditie activeren en de Fighting-type Max Move, Max Knuckle, zal de aanval van alle geallieerde Pokémon vergroten.

In Pokémon Sword en Pokémon Shield kan de Pokémon van een trainer Dynamax zijn als die trainer de Dynamax-band heeft. Pokémon hoeven geen speciaal item voor Dynamax vast te houden.

Dit betekent dat trainers kunnen kiezen welke van hun Pokémon naar Dynamax afhankelijk van wat er gebeurt in de strijd, en ze kunnen zelfs hun Pokémon items laten vasthouden die hun kracht vergroten, zodat ze Max Moves kunnen ontketenen die nog krachtiger zijn.

Ad