Pokemon Sword & Shield Version 1.2.1 beschikbaar

Pokemon Sword & Shield Version 1.2.1 beschikbaar

The Pokemon Company heeft een update voor Pokemon Sword and Shield uitgebracht waarmee de populaire videogame naar versie 1.2.1 wordt gebracht.

De update lost eenvoudig een aantal bugs op en verbetert de algehele gameplay-ervaring. Hier zijn de volledige patch-opmerkingen:

Patch notes – Ver. 1.2.1 (uitgebracht op 7 juli 2020)

  • Er is een bug verholpen met betrekking tot het aantal cijfers voor wachtwoordinstellingen. Met betrekking tot de wachtwoorden die kunnen worden ingesteld voor Y-Comm en Max Raid Battles, hebben we de bug verholpen waarbij spelers konden worden vergeleken met anderen wiens wachtwoorden vielen niet samen.
  • Andere bijgewerkte inhoud We hebben verschillende andere problemen opgelost om de spelervaring te verbeteren.

Over Pokemon Sword / Shield

Maak je klaar om Galar te ontdekken, een uitgestrekte regio met diverse omgevingen, van een vredig landschap en moderne steden tot een dicht bos en besneeuwde bergen. De mensen en Pokémon die hier wonen, werken nauw samen om de industrieën erin te ontwikkelen.

Tijdens je reis krijg je de kans om verschillende sportscholen te bezoeken in je zoektocht om kampioen te worden! Je zult echter niet alleen zijn, want Galar is de thuisbasis van nieuw ontdekte Pokémon die je kunt kiezen om je allereerste partner te zijn!

Ad