Pokemon Sword/Shield Crown Tundra DLC – Glastrier en Spectrier officieel onthuld

Pokemon Sword/Shield Crown Tundra DLC – Glastrier en Spectrier officieel onthuld

The Pokemon Company heeft officieel de laatste twee nieuwe Pokemon onthuld die zijn geïntroduceerd in de Crown Tundra DLC voor Pokemon Sword en Shield.

De twee nieuwe Pokemon zijn Glastrier en Spectrier, een paar paarden-Pokemon die dienen als Calyrex’s trouwe ros. Door een item genaamd Reigns Of Unity te gebruiken, kan Calyrex combineren met een van de twee Pokemon om meer kracht te ontgrendelen.

video
play-rounded-fill

Glastrier

CATEGORIE
Wild Horse Pokémon

TYPE
IJs

HOOGTE
7’3 ″

GEWICHT
1.763,7 pond.

MOGELIJKHEID
Chilling Neigh ~ een nieuwe Ability geïntroduceerd met de Pokémon Sword Expansion Pass en Pokémon Shield Expansion Pass. Wanneer een Pokémon met deze Ability een doelwit uitschakelt, wordt zijn Attack-statistiek verhoogd.

Een gezicht en hoeven bedekt met ijs

Deze Pokémon genereert intense koude lucht in zijn lichaam en geeft die koude af via zijn neus en hoeven. Deze koude lucht bedekt Glastrier’s gezicht en benen in onverzettelijk ijs en geeft zijn aanvallen buitengewone vernietigende kracht. Wendbare bewegingen zijn niet de sterke kant van Glastrier. Maar hij kan de kou die uit zijn hoeven komt, gebruiken om de grond te bevriezen, zodat hij tijdens de strijd over het ijs glijdt om afstanden in een oogwenk te verkleinen.

Een schurk die door besneeuwde landen ploegt

Glastrier’s kracht en uithoudingsvermogen laten hem op zijn dikke, stevige benen door de meest besneeuwde landen en de slechtste wegen razen. Het is ook strijdlustig en trots en neemt alles wat het wil met geweld. Het kan blijkbaar niet helpen om een ​​sterke tegenstander uit te dagen om te vechten.

IJsrijder Calyrex

CATEGORIE
Hoge King Pokémon

TYPE
Psychic / Ice

HOOGTE
7’10 “

GEWICHT
1.783,8 pond.

MOGELIJKHEID
As One ~ een nieuwe Ability geïntroduceerd met de Pokémon Sword Expansion Pass en Pokémon Shield Expansion Pass. Deze Ability combineert de effecten van zowel Calyrex’s Unnerve Ability als Glastrier’s Chilling Neigh Ability.

Kenmerkende zet: Glacial Lance!

In deze krachtige fysieke aanval van het type Ice valt de Pokémon aan door een met sneeuwstorm verhulde ijspegellans naar de vijandige Pokémon te slingeren. In Double Battles kan deze beweging twee Pokémon van de tegenstander op het slagveld beschadigen

Paranormale kracht en kou wekken elkaar op

De krachten van Glastrier worden versterkt door Calyrex’s psychische energie. De koude Glastrier die uitstraalt kan vijfhonderd graden onder nul bereiken. Hij heeft ook het uithoudingsvermogen om zeven dagen en nachten achter elkaar te rennen, hoe ruw de weg ook is, door onmiddellijk te bevriezen en door obstakels op zijn pad te breken.

Bovendien heeft Glastrier’s intense kou het volledige potentieel van Calyrex’s paranormale krachten naar boven gehaald. Hierdoor kan Calyrex zijn krachten manifesteren over een straal van meer dan 30 mijl.

Ultrakrachtige ijspegellansen die bergen doorboren

Calyrex kan zijn psychische energie gebruiken om de kou die door Glastrier wordt uitgestoten te condenseren tot gigantische ijspegels. Het kan deze ijspegels als pijlen op tegenstanders afvuren of ze als lansen gebruiken om aanvallen te laden. Deze psychisch versterkte ijspegellansen lijken krachtig genoeg om gaten in rotsachtige bergen te blazen en er volledig doorheen te gaan.

Spectrier

CATEGORIE
Swift Horse Pokémon

TYPE
Geest

HOOGTE
6’7 ″

GEWICHT
98,1 lbs.

MOGELIJKHEID
Grim Neigh ~ een nieuwe Ability geïntroduceerd met de Pokémon Sword Expansion Pass en Pokémon Shield Expansion Pass. Wanneer een Pokémon met deze Ability een doelwit uitschakelt, is zijn Sp. Atk-stat wordt verhoogd.

Zintuigen aangescherpt met spectraal vermogen

Deze Pokémon hunkert naar stilte en eenzaamheid en is meestal ‘s nachts actief wanneer zijn energie wordt verhoogd. Zijn nachtelijke gewoonten hebben zijn gezichtsvermogen zwak gemaakt. Maar de andere vier zintuigen van Spectrier zijn scherp aangescherpt en geven het een nauwkeurig beeld van het terrein en de locaties van levende wezens.

Een emotieloze Pokémon die geen indringers tolereert

Spectrier neemt voedsel op door de levenskracht van de omgeving te absorberen die door andere wezens wordt uitgezonden. Het heeft een scherp gehoor en een voorliefde voor vrede en eenzaamheid, dus het vermijdt elke betrokkenheid bij andere levende wezens. Spectrier zal echter elke indringer aanvallen die zijn rustige territorium verstoort in een poging de indringer weg te jagen.

Shadow Rider Calyrex

CATEGORIE
Hoge King Pokémon

TYPE
Paranormaal / geest

HOOGTE
7’10 “

GEWICHT
118,2 pond.

MOGELIJKHEID
As One ~ een nieuwe Ability geïntroduceerd met de Pokémon Sword Expansion Pass en Pokémon Shield Expansion Pass. Deze Ability combineert de effecten van zowel Calyrex’s Unnerve Ability als Spectrier’s Grim Neigh Ability.

Kenmerkende zet: Astral Barrage!

In deze krachtige speciale aanval van het Ghost-type valt de gebruiker aan door een verschrikkelijke hoeveelheid kleine geesten naar vijandige Pokémon te sturen. In Double Battles kan deze beweging twee Pokémon van de tegenstander op het slagveld beschadigen.

Duizenden kilometers rennen met snelle passen en spectraal vermogen

De vaardigheden van Spectrier zijn verbeterd door de paranormale energie van Calyrex. Het is snel genoeg om duizenden kilometers in één dag te rennen, en zijn spectrale krachten zijn sterker geworden.

Bovendien heeft Spectrier’s onaardse misschien het volledige potentieel van Calyrex’s paranormale kracht ontsloten. Hierdoor kan Calyrex alle gebeurtenissen van verleden tot toekomst zien. De koninklijke Pokémon kan deze kracht manifesteren over een straal van meer dan 30 mijl.

Een krachtige spectrale aura die de levenskracht van tegenstanders steelt

Calyrex kan zijn paranormale kracht in Spectrier gieten om talloze kleine dwaallichten te creëren en ze als een meteorenregen op tegenstanders te laten regenen. Het lijkt erop dat alles wat door een van deze slierten wordt aangeraakt, zijn levenskracht kan worden gestolen terwijl het ook wordt verbrand door brandende hitte. Bovendien kan Calyrex de spectrale aura van Spectrier condenseren tot een grote, zwarte, mistachtige massa. Deze massa is doordrenkt met de kracht om levenskracht te absorberen en zuigt de zielen van levende wezens in de buurt op, zoals een zwart gat.

Ad