Pokemon Sword/Shield – Crown Tundra – Komt binnenkort – Trailer

Pokemon Sword/Shield – Crown Tundra – Komt binnenkort – Trailer

Er is een nieuwe trailer uitgebracht voor de aanstaande Crown Tundra DLC van Pokemon Sword en Shield.

Deze trailer ‘Coming Soon’ is geüpload via het YouTube-kanaal van Nintendo Zuid-Afrika, dat blijkbaar wordt beheerd door de officiële Nintendo-distributeur in die regio.

Hoewel er niet veel nieuw beeldmateriaal lijkt te zijn gedeeld, bevestigt de trailer opnieuw dat de Crown Tundra DLC nog steeds in de herfst van 2020 zal verschijnen.

video

Het wilde avontuur gaat verder….

Leid een expeditie in het besneeuwde rijk van de Crown Tundra en ontrafel het mysterie van de legendarische Pokémon Calyrex die er ooit over heerste.

Binnenkort.

Over de Crown Tundra

Het tweede gebied dat ontgrendeld wordt door je uitbreidingspas, is het met sneeuw bedekte rijk van de Crown Tundra. Overtuig uzelf van het prachtige landschap van dit glanzende, zilverachtige landschap! In dit ijskoude gebied, met zijn grillige winterbergen, leven mensen in kleine gemeenschappen waar ze elkaar steunen en op elkaar vertrouwen.

Een man genaamd Peony zal je aanstellen als de leider van zijn verkenningsteam in de Crown Tundra.

Je krijgt dan de taak om de uithoeken van dit bevroren land te onderzoeken. En herinner je je de Pokémon Dens die je alleen hebt kunnen zien tijdens Max Raid Battles? Nou, nu kun je hun diepten verkennen!

Bovendien lijkt het erop dat een aantal nooit eerder vertoonde Legendarische Pokémon de Crown Tundra tot hun thuis maken.