Pokemon Sword/Shield – Derde best verkochte mainline Pokemon-titel

Pokemon Sword/Shield – Derde best verkochte mainline Pokemon-titel

Nintendo publiceerde de inkomstenrelease voor FY3 / 2021 Q1, met bijgewerkte verkoopcijfers voor veel van hun best verkochte titels.

Volgens het laatste financiële rapport hebben Pokemon Sword And Shield een totale verkoop van 18,22 miljoen bereikt, waarmee ze de op twee na best verkochte hoofdlijn Pokemon-games aller tijden zijn.

Ter vergelijking: Pokemon Gold & Silver staat op nummer 2 met 23,1 miljoen verkopen, terwijl de originele Pokemon Red & Blue nog steeds oppermachtig is met 31,38 miljoen.

Meer komt nog

En het is niet het einde van de lijn voor Sword and Shield; met DLC in de stijl van The Isle of Armor en de nog aankomende Crown of Tundra zullen de cijfers waarschijnlijk nog meer stijgen.

Over The Crown Tundra

Het tweede gebied waartoe je met je uitbreidingspas toegang krijgt, is de besneeuwde wereld van The Crown Tundra. Ontdek zelf het prachtige decor van dit schitterende, zilverkleurige landschap! In dit ijskoude gebied met zijn grillige winterse bergen leven de mensen in kleine gemeenschappen waar men elkaar steunt en op elkaar vertrouwt.

Een man genaamd Peony zal jou benoemen tot de leider van het verkenningsteam in The Crown Tundra.

Het wordt dan jouw taak om de gebieden van dit bevroren land te gaan verkennen. En kun je je de Pokémon-schuilplaatsen nog herinneren waarvan je tijdens Max Raid-gevechten slechts een glimp op hebt kunnen vangen? Die kun je nu tot in alle hoeken en gaten gaan verkennen!

Bovendien blijkt een aantal tot nu toe onbekende Legendary Pokémon zich in The Crown Tundra te vestigen.

Ad