Pokemon Sword/Shield + Expansion Pass Fysieke edities aangekondigd voor November

Pokemon Sword/Shield + Expansion Pass Fysieke edities aangekondigd voor November

The Pokemon Company heeft de fysieke releases aangekondigd van de Pokémon Sword + Pokémon Sword Expansion Pass-bundel en Pokémon Shield + Pokémon Shield Expansion Pass-bundel, die beide op 6 november 2020 verschijnen.

Volgens het bedrijf zullen beide edities de respectievelijke inhoud van de uitbreidingspas van elke game op de gamekaart zelf bevatten – in plaats van een download!

Expansion Pass-bundel

Vanaf vrijdag 6 november kun je een bundelpakket kopen dat bestaat uit het Pokémon Sword- of Pokémon Shield-basisspel en de bijbehorende uitbreidingspas van dat spel.

Dit bundelpakket bevat dezelfde gamecontent die je zou ontvangen als je Pokémon Sword of Pokémon Shield (fysieke of downloadbare versie) en de bijbehorende uitbreidingspas afzonderlijk zou kopen. Alle meegeleverde software is voorgeladen op een enkele gamekaart.

Voor degenen onder u die nog niet aan een avontuur in de Galar-regio zijn begonnen, is dit uw kans om alles te ervaren wat het te bieden heeft!

SPECIALE AANKOOPBONUS

Als je de Pokémon Sword + Pokémon Sword Expansion Pass of Pokémon Shield + Pokémon Shield Expansion Pass-bundel koopt, kun je honderd Poké Balls ontvangen als een speciale aankoopbonus om Pokémon aan je team toe te voegen tijdens je avontuur in de hele regio Galar!

Om je honderd Poké-ballen te claimen, moet je een speciale code invoeren. U kunt dit doen door naar het X-menu te gaan en Mystery Gift te selecteren, dan Get a Mystery Gift en vervolgens Get with Code / Password.

Je ontvangt ook codes voor het Pikachu-uniform en het Eevee-uniform die voorheen werden aangeboden als speciale aankoopbonussen voor het afzonderlijk kopen van het basisspel en de bijbehorende uitbreidingspas.

Je hebt toegang tot het Mystery Gift-menu in de game tegen de tijd dat je het eerste Pokémon Center hebt bereikt, wat na ongeveer een uur gameplay plaatsvindt (individuele gameplay-tijd kan variëren). Houd er rekening mee dat een internetverbinding vereist is om deze bonussen te ontvangen, maar je hebt geen betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig om ze te ontvangen.

U kunt deze codes ook maar één keer gebruiken en alleen met een enkel opslagbestand. U kunt deze codes niet gebruiken om deze aankoopbonussen te claimen in meerdere opslagbestanden.

Ad