Pokemon UNITE aangekondigd

Pokemon UNITE aangekondigd

The Pokemon Company heeft een nieuw teamgevechtspel aangekondigd genaamd Pokemon Unite. Pokemon Unite is ontwikkeld door Tencent Games en TiMi Studios in samenwerking met The Pokemon Company.

video

Over Pokemon UNITE

Sluit je aan bij andere spelers en ontwikkel strategieën om je tegenstanders te verslaan in spannende 5-op-5-gevechten.

Pokémon UNITE is een strategisch teamgevechtspel dat gezamenlijk wordt ontwikkeld door The Pokémon Company en Tencent Games ‘TiMi Studios. Pokémon UNITE is gepland als een platformonafhankelijke game voor Nintendo Switch en mobiele apparaten en is gratis te starten.

In deze game nemen spelers het tegen elkaar op in 5-tegen-5 teamgevechten. Tijdens gevechten werken spelers samen met teamgenoten om wilde Pokémon te vangen, hun eigen Pokémon te verbeteren en te ontwikkelen en de Pokémon van tegenstanders te verslaan terwijl ze proberen meer punten te verdienen dan het andere team binnen de toegewezen tijd.

Pokémon UNITE introduceert een nieuw soort Pokémon-strijd – een die teamwork en strategie vereist. Het is eenvoudig en toch vol fijne kneepjes die wachten om uitgepakt te worden. Bekijk zeker de video op deze pagina voor de eerste beelden van de gameplay van Pokémon UNITE.

Pokémon UNITE wordt uitgebracht voor Nintendo Switch en smartphones.

Ad