Pokemon Unite Beta Footage online gevonden

The Pokemon Company en Tencent’s TiMi Studios hebben een nieuwe gesloten bèta voor Pokemon Unite in Canada gelanceerd, zodat spelers een vroege blik kunnen werpen op de game.

Gedetailleerd beeldmateriaal van de bèta is online gespot, met meer beelden van de speelbare Pokemon, wedstrijden en tutorials van het spel. Je kunt er hieronder een paar bekijken;

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Over Pokémon UNITE

Pokémon UNITE is een strategisch teamgevechtspel dat gezamenlijk is ontwikkeld door The Pokémon Company en TiMi Studios van Tencent Games. Pokémon UNITE is gepland als een platformonafhankelijke game voor Nintendo Switch en mobiele apparaten en kan gratis worden gestart.

In dit spel nemen spelers het tegen elkaar op in teamgevechten van 5 tegen 5. Tijdens gevechten werken spelers samen met teamgenoten om wilde Pokémon te vangen, een level omhoog te gaan en hun eigen Pokémon te ontwikkelen, en de Pokémon van tegenstanders te verslaan terwijl ze proberen meer punten te verdienen dan het andere team binnen de toegewezen tijd.

Pokémon UNITE introduceert een nieuw soort Pokémon-gevecht: een gevecht dat teamwerk en strategie vereist. Het is eenvoudig en toch vol fijne kneepjes die wachten om uitgepakt te worden.