Pokemon Unite – Gesloten beta aangekondigd voor China

Pokemon Unite – Gesloten beta aangekondigd voor China

The Pokemon Company en TiMi Studios van Tencent hebben Pokemon Unite aangekondigd, een multiplayer online battle arena-game met Pokemon-thema die naar Nintendo Switch en mobiel gaat.

Na maanden stilte is er een gesloten bèta voor de game aangekondigd voor China. Het is gepland om in januari 2021 van start te gaan en zal alleen openstaan ​​voor geselecteerde spelers. Er is geen verdere informatie over wat deze gesloten bèta inhoudt, aangekondigd.

Over Pokémon Unite

Pokémon Unite is een online strijdarena-game voor meerdere spelers met wedstrijden die bestaan ​​uit twee teams van vijf spelers. De gamekaart is opgesplitst in twee helften, met elk meerdere controlepunten. Spelers scoren punten voor hun team door AI “wilde” Pokémon (ook wel vangen genoemd in het spel) te verslaan en naar een van de controlepunten te gaan om “goals” te scoren.

Elke wedstrijd is beperkt in de tijd en het team met de meeste totale score aan het einde van elke wedstrijd wint het spel. Spelers beginnen elk spel met het besturen van niet-geëvolueerde Pokémon van een laag niveau, die het niveau kunnen verhogen en toegang kunnen krijgen tot nieuwe gevechtsmoves als het wint in gevechten.

Type-effectiviteit, een veel voorkomende functie in Pokémon-spellen, ontbreekt in Pokémon Unite. Aan de andere kant bevat het spel een “Unite Move” -mechanisme dat uniek is voor elk Pokémon-personage.

Ad