Pokemon Unite – Holiday Event aangekondigd

Pokemon Unite – Holiday Event aangekondigd

The Pokemon Company heeft aangekondigd dat het volgende seizoensevenement naar Pokemon Unite komt. Het evenement is het Holiday Event, dat verschillende Holowear, kledingartikelen en meer met kerstthema toevoegt. Daarnaast wordt Dragonite aan het spel toegevoegd als een nieuwe speelbare Pokemon.

video

Holiday Event

Je zult veel sneeuwplezier beleven in Pokémon UNITE met nieuwe Pokémon, nieuwe uitdagingen en meer!

Pokémon UNITE viert de feestvreugde van het seizoen met vakantiefestiviteiten die lopen van 15 december 2021 tot 16 januari 2022. Spelers kunnen speciale inloggeschenken krijgen, zoals beloningsboxen met beperkte licenties en Trainer-mode-items. evenementbeloningen met de Illumination Challenge en Photo Challenge, en voeg twee nieuwe Unite-licenties toe aan hun collectie terwijl Tsareena en Dragonite de strijd aangaan. En door deel te nemen aan Snowball Battle in Shivre City, kunnen spelers zien hoe hun Pokémon tijdens gevechten in sneeuwmannen veranderen. Ten slotte worden van 1 januari tot 3 januari 2022 de Unite-licenties voor alle Pokémon tijdelijk gratis beschikbaar gesteld aan alle spelers, waardoor Trainers elke Pokémon in elk gevecht kunnen gebruiken, behalve bij gerangschikte wedstrijden.

NIEUWE UNITE-LICENTIES

Zet je beste beentje voor tijdens de festiviteiten met twee nieuwe Unite-licenties. Van 9 december tot 31 december 2021 is de Unite-licentie voor Tsareena gratis beschikbaar. Tsareena is een Melee All-Rounder die klaar is om over de concurrentie te heersen met moves als Triple Axel, Trop Kick en Queen Ascendant.

Op 20 december 2021 is de Unite-licentie voor Dragonite beschikbaar. Met krachtige bewegingen zoals Dragon Breath, Outrage en Draco Impact, gebruikt deze Melee All-Rounder zijn indrukwekkende gewicht en draconische macht om maximale schade aan te richten.

NIEUWE UITDAGINGEN

Ga spannende nieuwe uitdagingen aan met de Illumination Challenge die loopt van 15 december 2021 tot 16 januari 2022 en de Photo Challenge die loopt van 24 december 2021 tot 6 januari 2022.

Doe mee aan de Illumination Challenge door de vakantieboom in de lobby te selecteren om deel te nemen aan dagelijkse missies en uitdagingsmissies. Door deze missies te voltooien, kunnen spelers lichten verzamelen om de kerstboom te verlichten en leuke beloningen te verdienen, waaronder een Trainer snapshot-frame en achtergrond, een 1-daagse beperkte licentie, Trainer-mode-items en meer.

De foto-uitdaging duurt niet de volledige lengte van de festiviteiten, maar biedt nog steeds veel plezier. Spelers kunnen deelnemen aan standaardgevechten, snelle gevechten, gerangschikte wedstrijden en Snowball Battle in Shivre City om sneeuwvlokken te verzamelen. Deze sneeuwvlokken worden vervolgens gebruikt om delen van een foto te onthullen die verborgen zijn door een silhouet. Verzamel veel sneeuwvlokken om de foto te voltooien en beloningen te verdienen!

NIEUWE SNELLE STRIJDKAART

Bestrijd je tegenstanders op de nieuwe 4-tegen-4 snelle gevechtskaart, Snowball Battle in Shivre City. Op deze kaart worden Pokémon van de tegenstander die uitgeschakeld zijn voor een beperkte tijd sneeuwmannen. Pokémon die in sneeuwmannen zijn veranderd, kunnen niet bewegen, maar ze kunnen hun teamgenoten wel visueel helpen. Hoewel een Pokémon een sneeuwpop is, zal zijn basisaanval ervoor zorgen dat hij in de lucht springt, en zijn bewegingen zullen verschillende poses aannemen, zoals juichen, zwaaien en een duim omhoog geven. Wanneer de sneeuwpopvorm van een Pokémon eindigt, springt hij uit de sneeuw en keert hij terug naar de strijd.

Tijdens Snowball Battle in Shivre City kunnen spelers de wilde Delibird verslaan om een ​​geschenkdoos te ontvangen met een willekeurig eenmalig gevechtsitem dat hun huidige gevechtsitem vervangt. Bovendien zal de wilde Avalugg die normaal in het centrale gebied verschijnt, worden vervangen door Articuno.

SPECIALE INLOGGESCHENKEN

Geniet van speciale themabeloningen en prijzenboxen door dagelijks in te loggen van 24 december 2021 tot 1 januari 2022. Van 25 december tot 28 december 2021 is er een prijzenbox beschikbaar waaruit spelers kunnen kiezen om Aeos-munten te ontvangen , Holowear-tickets, Aeos-tickets of itemverbeteraars. Van 29 december tot 31 december 2021 is er een prijzendoos beschikbaar met een beperkte licentie van 7 dagen voor een van de zes Pokémon naar keuze van de speler. Ten slotte is er pas op 1 januari 2022 een nieuwjaarsprijzendoos beschikbaar, die spelers de mogelijkheid biedt om te kiezen uit een van de vier exclusieve Trainer-mode-items!

Ten slotte, zorg ervoor dat je de in-game winkel bezoekt voor afgeprijsde items en coole seizoensholowear voor Pikachu en andere Pokémon!

Het evenement begint op 15 december 2021.

Ad