Pokemon Unite komt juli 2021 en september voor mobiele apparaten

Pokemon Unite komt juli 2021 en september voor mobiele apparaten

Pokémon Company heeft in samenwerking met TiMi Studio Group aangekondigd dat Pokémon UNITE, de eerste strategische teamgevechtsgame die zich afspeelt in het Pokémon-universum, beschikbaar zal zijn voor fans in juli 2021 op Nintendo Switch en september 2021 op mobiele apparaten.

Gratis starten

De titel is gratis te starten voor fans om in te springen en te spelen, met optionele in-game aankopen. Cross-platform spelen tussen Nintendo Switch en mobiele apparaten is gepland, waardoor spelers op beide platforms samen kunnen strijden.

Bovendien kunnen spelers hun Pokémon Trainer Club-account of Nintendo-account op zowel Nintendo Switch als mobiel gebruiken om hun voortgang eenvoudig tussen apparaten te synchroniseren.

Er werd ook een geheel nieuwe trailer onthuld, die de openingsfilm van de game laat zien, samen met nieuwe gameplay-beelden.

video
play-rounded-fill

Over Pokemon Unite

De regels van Unite Battles

Unite Battles zijn waar Trainers en hun partner-Pokémon strijden in 5-tegen-5 teamgevechten. De sleutel tot overwinning in een Unite Battle is om een ​​hogere score te hebben dan het andere team als de tijd om is. Om punten voor je team te verdienen, moet je Aeos-energie verzamelen door wilde en vijandige Pokémon te verslaan en die energie vervolgens in een van de doelzones van het andere team te deponeren.

Unite Battles vinden plaats in verschillende stadions en de regels voor elk stadion verschillen. Er kunnen verschillende aantallen teamleden, verschillende wedstrijdlengtes en zelfs verschillende Legendarische Pokémon verschijnen.

Neem het op tegen bekwame teams

In Unite Battles is samenwerken met teamgenoten belangrijk. Als je tegen een bekwaam team vecht of als je in het nadeel bent, kun je misschien een pad naar de overwinning openen door te coördineren met teamgenoten. In gerangschikte wedstrijden kun je prestatiepunten verdienen, die je rangschikking kunnen verhogen of verlagen, afhankelijk van de resultaten van de strijd.

Als je net begint, vecht je op het Beginner Cup-niveau en begin je je reis naar de Master Cup te maken. Bovendien zullen degenen die gerangschikt worden, worden opgenomen op een wereldwijd ranglijstbord zodat de hele wereld het kan zien.

Niveau omhoog

Vóór elke Unite Battle worden deelnemende Pokémon teruggebracht naar Lv. 1 door de kracht van Aeos-energie, en tijdens elk gevecht krijgen ze Exp. Punten en niveau omhoog. Naarmate Pokémon een hoger niveau bereiken, leren ze krachtige bewegingen en evolueren ze, en wanneer een Pokémon hogere niveaus bereikt, leert hij ook zijn Unite Move – een krachtige beweging die alleen kan worden geleerd en gebruikt in Unite Battles. Unite Moves kunnen het tij van de strijd veranderen!

Vecht met een frisse blik

In Pokémon UNITE kun je het uiterlijk van je Pokémon en Trainer veranderen. Neem deel aan Unite Battles terwijl je pronkt met je eigen unieke stijl! Je kunt Holowear, een speciale technologie die Aeos-energie gebruikt, gebruiken om je Pokémon in verschillende outfits te kleden.

Je kunt ook het uiterlijk, de kleding en de accessoires van je Trainer aanpassen om ervoor te zorgen dat je Trainer er altijd op zijn best uitziet, zowel in als buiten de strijd. Je kunt je profiel bijwerken met een Unite-snapshot met de avatar van je Trainer en partner-Pokémon, en je kunt de snapshot zelfs aanpassen door de uitdrukking of pose van je Trainer te veranderen of door stickers toe te voegen. Voordat je aan een wedstrijd begint, kunnen jij en andere spelers elkaars Unite-snapshot ook zien!

Vind je rol

Veel verschillende Pokémon, zoals Charizard, Pikachu en Greninja, verschijnen in Pokémon UNITE. Hoewel de sterke en zwakke punten van het type niet bestaan ​​in Unite Battles, heeft elke Pokémon zijn eigen unieke statistieken en rol – Aanvaller, Defender, Speedster, Supporter of All-Rounder – die de speelstijl weerspiegelen. Je zult met verschillende Pokémon willen oefenen om erachter te komen welke het beste bij je past.

Als je een Pokémon in Unite Battles wilt gebruiken, moet je een Unite-licentie voor die Pokémon hebben. Unite-licenties kunnen worden verkregen via het Unite Battle Committee, waar je Aeos-munten (te verdienen via Unite Battles) kunt inwisselen voor de door jou gewenste licentie.

Geniet van nog meer Pokémon UNITE met de Battle Pass

Je krijgt de mogelijkheid om in-game-beloningen te verdienen via de seizoensgevechtspas. Om deze beloningen te verdienen, moet je de pas naar een hoger niveau tillen door missies te voltooien. Bovendien kunnen spelers hun gevechtspas upgraden door Aeos-edelstenen te gebruiken, waardoor ze nog meer beloningen kunnen claimen.

Verkrijg items via winkels

Pokémon UNITE heeft drie soorten in-game valuta: Aeos-edelstenen (betaald), Aeos-munten en Aeos-tickets. Aeos-munten en Aeos-tickets kunnen worden verkregen door het spel te spelen. Bij het Unite Battle Committee kunnen spelers Aeos-munten of Aeos-edelstenen gebruiken om Unite-licenties te verkrijgen, waarmee ze Pokémon kunnen meenemen naar Unite Battles.

Bij Aeos Emporium kunnen spelers Aeos-munten of Aeos-edelstenen gebruiken om UBC-goedgekeurde goederen te verkrijgen, zoals Pokémon-items of Trainer-mode-items (mode-items kunnen ook worden verkregen met Aeos-tickets). Zirco Trading is gespecialiseerd in Holowear, dat kan worden verkregen met Aeos-edelstenen.

Ad