Pokemon Unite Launch Trailer – Seizoensdetails eerste gerangschikte wedstrijd

Pokemon Unite Launch Trailer – Seizoensdetails eerste gerangschikte wedstrijd

The Pokemon Company deelde de lanceringstrailer voor Pokemon Unite, samen met een aankondiging voor het eerste gerangschikte wedstrijdseizoen.

De filmische lanceringstrailer geeft fans een breed overzicht van de 5-tegen-5 teamgevechten van de game en dient om de lancering van de game en de lancering van het eerste gevechtsseizoen te herdenken.

video
play-rounded-fill

Over Pokemon Unite

Welkom op Aeos Island, de thuisbasis van Pokémon UNITE en een nieuwe Pokémon-regio waar je nu kunt strijden in 5-tegen-5 teamgevechten. Met de release van Pokémon UNITE op 21 juli op Nintendo Switch, is het eerste seizoen – “Welcome to Aeos Island!” – officieel van start gegaan! De game kan gratis worden gedownload in de Nintendo eShop en als je deze voor 31 augustus 2021 downloadt, ontvang je Zeraora’s Unite-licentie om je te helpen bij je zoektocht naar de overwinning.

Door tijdens het eerste seizoen van Pokémon UNITE te vechten, vind je essentiële items die je zullen helpen succes te behalen in toekomstige gevechten. Door vaak te vechten, stijgt ook je gevechtspasniveau, wat een andere manier is om nieuwe items te verkrijgen. En als je je gevechtspas upgradet, ontvang je extra beloningen zoals zeldzame Holowear.

Pokémon UNITE zal in september beschikbaar zijn op mobiele apparaten. Cross-platform spelen tussen Nintendo Switch en smartphones is gepland, waardoor spelers op beide platforms samen en tegen elkaar kunnen strijden. Als je je bovendien aanmeldt met je Nintendo-account of Pokémon Trainer Club-account, kun je je gamegegevens op elk apparaat gebruiken. Met deze functie kun je thuis op je tv-scherm spelen met de Nintendo Switch-versie en onderweg met de mobiele versie.

Vier de release van Pokémon UNITE door de wereldwijde lanceringstrailer te bekijken op het officiële Pokémon UNITE YouTube-kanaal.

Pokemon Unite is nu gratis beschikbaar op Switch en wordt ergens in september op mobiel gelanceerd.