Pokemon UNITE – Meer dan 9 miljoen downloads

Pokemon UNITE – Meer dan 9 miljoen downloads

Het officiële Pokemon UNITE-account informeerde fans van de gratis te spelen MOBA dat het meer dan 9 miljoen downloads op de Nintendo Switch heeft behaald.

Het indrukwekkende cijfer werd onthuld voorafgaand aan de Pokemon UNITE-smartphoneversie die aanstaande woensdag 22 september uitkomt. Om de gedenkwaardige gelegenheid van het bereiken van negen miljoen downloads te vieren, komt elke trainer vanaf woensdag 29 september in aanmerking voor 2.000 in-game Aeos-tickets!

Over Pokemon UNITE

Samen een team en versla de oppositie in Pokémon’s eerste 5-tegen-5 strategische teamgevechtspel!

Ga met trainers van over de hele wereld mee naar Aeos Island om te strijden in Unite Battles! In Unite Battles nemen trainers het tegen elkaar op in 5-tegen-5 teamgevechten om te zien wie binnen de toegewezen tijd de meeste punten kan scoren.

Teamwerk is essentieel als jij en je teamgenoten wilde Pokémon verslaan, je partner-Pokémon een hoger niveau gaan halen en laten evolueren, en de Pokémon van het andere team uitschakelen om te voorkomen dat ze punten scoren. Stel je teamwerk op de proef en ga met de overwinning naar huis!

Belangrijkste kenmerken:

  • BATTLE IN STYLE: ga het veld op terwijl je er op je best uitziet in Holowear! Dankzij een speciale technologie die is ontwikkeld met behulp van Aeos-energie, kunnen Trainers hun Pokémon uitrusten in verschillende holografische outfits, en er verschijnen regelmatig nieuwe stijlen!
  • UNITE MOVES: Ontketen de ware kracht van je Pokémon met Unite Moves! Maak gebruik van deze geheel nieuwe Pokémon-bewegingen, die alleen mogelijk zijn in Unite Battles, en keer het tij van zelfs de moeilijkste situaties.
  • RANG UP: Wil je bewijzen hoe bekwaam je bent? Neem deel aan gerangschikte wedstrijden en verdien punten terwijl je opklimt in het wereldwijde klassement!
  • COMMUNICATIE IS DE SLEUTEL: Zelfs de meest bekwame Trainers erkennen hoe belangrijk communicatie is voor het succes van hun team. Maak gebruik van signalen, snelle chatberichten en – voor het eerst in een Pokémon-titel – voicechat om te communiceren en synchroon te blijven met je team.
  • PLATFORM-VERSCHILLEND SPELEN: speel met trainers over de hele wereld op het Nintendo Switch-systeem of op een compatibele smartphone (beschikbaar in september) dankzij platformonafhankelijke ondersteuning. Trainers kunnen hun Pokémon Trainer Club-account of Nintendo-account op zowel Nintendo Switch als mobiel gebruiken om hun voortgang eenvoudig tussen apparaten te synchroniseren.