Pokemon UNITE Presentatie – Meest gehate Nintendo YouTube-video ooit

Pokemon UNITE Presentatie – Meest gehate Nintendo YouTube-video ooit

De presentatie van Pokemon Presents die Pokemon MOBA Pokemon UNITE onthulde, is de meest gehate Nintendo YouTube-video ooit geworden.

Op het moment van schrijven ontving de video meer dan 156.000 antipathieën en 84.000 antipathieën. Dit betekent dat de video de Metroid Prime: Federation Force-onthullende trailer heeft overtroffen, die 94.000 antipathieën op YouTube heeft. Iets waarvan veel mensen dachten dat het nooit zou gebeuren.

video

Over Pokemon UNITE

Pokémon UNITE is een strategisch teamgevechtspel dat gezamenlijk wordt ontwikkeld door The Pokémon Company en Tencent Games ’TiMi Studios. Pokémon UNITE is gepland als een platformonafhankelijke game voor Nintendo Switch en mobiele apparaten en is gratis te starten.

In deze game nemen spelers het tegen elkaar op in 5-tegen-5 teamgevechten. Tijdens gevechten werken spelers samen met teamgenoten om wilde Pokémon te vangen, hun eigen Pokémon te verbeteren en te ontwikkelen en de Pokémon van tegenstanders te verslaan terwijl ze proberen meer punten te verdienen dan het andere team binnen de toegewezen tijd.

Pokémon UNITE introduceert een nieuw soort Pokémon-strijd – een die teamwork en strategie vereist. Het is eenvoudig en toch vol fijne kneepjes die wachten om uitgepakt te worden.

Wat vind je van Pokemon UNITE?

Ad