Pokemon Unite – Trevenant komt op 20 januari

Pokemon Unite – Trevenant komt op 20 januari

The Pokemon Company heeft onthuld dat de volgende speelbare Pokemon, Trevenant, later deze maand zal verschijnen in Pokemon Unite.

Trevenant, een Grass/Ghost Type Elder Tree Pokemon, zal de volgende speelbare Pokemon zijn, en het zal een Defender type Pokemon zijn. Op 20 januari 2022 wordt het geïntroduceerd in het spel.

video
play-rounded-fill

Over Pokemon Unite

Trevenant is een forse Pokémon die zijn gewicht gebruikt om aanvallen te weerstaan ​​terwijl hij te maken heeft met tegenstanders die statuseffecten gebruiken in de normale Pokémon-spellen. We weten dat het Curse, Wood Hammer en een beweging zal bevatten die op Horn Leech lijkt op basis van de trailer, wat het veel veelzijdigheid zal bieden op het gebied van builds en matchups.

Trevenant wordt op 20 januari geïntroduceerd bij UNITE, bijna precies een maand na Dragonite, waardoor het totale aantal speelbare Pokémon op 30 komt. Het zal ook de eerste Defender zijn die in de game wordt geïntroduceerd sinds de release van Blastoise in september en Mamoswijn.

We weten nog niet hoeveel Trevenant’s Unite-licentie zal kosten, maar afgaand op de prijzen van andere Defenders, zal het hoogstwaarschijnlijk ongeveer 8.000 Aeos-munten of 460 Aeos-edelstenen zijn.

Ad