Pokemon presentatie samenvatting

Pokemon presentatie samenvatting

The Pokémon Company en Nintendo hebben aangekondigd dat The Crown Tundra de tweede set downloadbare content voor Pokémon Sword en Pokémon Shield is.

Crown Tundra wordt gelanceerd op 23 oktober

In The Crown Tundra kunnen trainers een uitgestrekt, ijskoud landschap verkennen met grillige, besneeuwde bergen en glinsterende sneeuw. De Pokémon Sword Expansion Pass en de Pokémon Shield Expansion Pass zijn te koop in de Nintendo eShop.

Vanaf 6 november krijgen Trainers de mogelijkheid om bundelpakketten te kopen die bestaan ​​uit het Pokémon Sword of Pokémon Shield-basisspel en de bijbehorende uitbreidingspas van dat spel, die The Isle of Armor en The Crown Tundra bevat. zijn zeer geschikt voor trainers die hun reizen in de regio Galar nog moeten beginnen.

Tijdens een videopresentatie onthulde Tsunekazu Ishihara, president en CEO van The Pokémon Company, ook nieuw ontdekte Pokémon, nieuwe gamefuncties en spannende in-game bonussen voor Pokémon Sword en Pokémon Shield of de uitbreidingspassen, evenals updates naar Pokémon GO.

Nieuw ontdekte Pokémon

Galarische Slowking
Categorie: Hexpert Pokémon
Hoogte: 5’11 “
Gewicht: 175,3 pond.
Type: Poison / Psychic
Vermogen: Curious Medicine

Een Shellder-beet veroorzaakte een reactie tussen de chemicaliën die worden afgescheiden door de hersenen van Galarian Slowpoke en de kruiden in zijn lichaam, waardoor Slowpoke het type Poison kreeg toen het evolueerde naar Galarian Slowking. Er is waargenomen dat Galarian Slowking bezweringen uitsprak om met elkaar te communiceren en mysterieuze spreuken lijken te reciteren bij het gebruik van bewegingen in de strijd. Galarian Slowking’s Ability, Curious Medicine, is een nieuwe Ability geïntroduceerd in The Crown Tundra.

Gigantamax Melmetal
Hoogte: 82 ’+
Gewicht: ????.? lbs.
Type: staal
Vaardigheid: Iron Fist

Terwijl Gigantamaxed, kan de Mythische Pokémon Melmetal zijn flexibele en elastische lichaam van vloeibaar metaal gebruiken om stoten te landen, zelfs als tegenstanders afstand houden. Aanvallen van het staaltype die door Gigantamax Melmetal worden gebruikt, veranderen in G-Max Meltdown, een krachtige aanval die tegenstanders met schokgolven en wervelend vloeibaar metaal neerslaat.

Deze zet brengt niet alleen schade toe aan tegenstanders, het voorkomt ook dat ze dezelfde zet achter elkaar gebruiken.

Dynamax-avonturen

In Dynamax Adventures werken spelers samen met drie andere Trainers om een ​​Pokémon Den te verkennen waar Dynamax Pokémon op de loer liggen. In plaats van hun vaste Pokémon-team, zullen spelers en hun mede-trainers Pokémon kiezen die ze tijdelijk kunnen gebruiken voor gevechten (huur-Pokémon) om mee te nemen naar de diepten van het hol.

Spelers zullen moeten samenwerken met hun drie teamgenoten in een Max Raid Battle wanneer ze tijdens hun verkenning een wilde Dynamax Pokémon tegenkomen. Als ze het gevecht winnen, krijgen spelers de kans om de Pokémon te vangen, en één trainer in het team kan de nieuw gevangen Pokémon ruilen voor de Pokémon die ze eerder hadden. Trainers kunnen nog dieper in het hol graven met Endless Dynamax Adventures, waarmee de speler door kan gaan totdat hij een gevecht verliest.

Legendarische Pokémon

Met The Crown Tundra kunnen Trainers elke Legendarische Pokémon tegenkomen die in de hoofdserie van Pokémon-videogames is verschenen. Spelers kunnen legendarische Pokémon vinden en vangen tijdens hun reizen in de Crown Tundra of terwijl ze op Dynamax Adventures zijn.

Speciaal evenement met Pikachu

Om de lancering van The Crown Tundra te vieren, zal er een speciaal in-game evenement zijn voor spelers om acht verschillende Pikachu voor hun teams te ontvangen. Vanaf dinsdag 29 september en tot en met vrijdag 30 oktober kunnen trainers speciale wachtwoorden vinden op verschillende plaatsen, waaronder de Play Pokémon Twitter-feed en de Pokémon Trainer Club e-mailnieuwsbrief.

Wanneer trainers de wachtwoorden invoeren in hun Pokémon Sword- of Pokémon Shield-spel, kunnen ze Pikachu krijgen – en niet slechts één maar acht, die elk een ander pet dragen. Ga voor meer informatie over dit in-game-evenement naar Pokemon.co.uk/PikachuDistributions.

Ga voor meer informatie over de Pokémon Sword Expansion Pass en de Pokémon Shield Expansion Pass naar www.Pokemon.com/SwordShieldEX

Connectiviteit tussen Pokémon GO en Pokémon HOME

Naast nieuws over The Crown Tundra heeft The Pokémon Company ook aangekondigd dat de connectiviteit tussen Pokémon GO en Pokémon HOME tegen het einde van het jaar beschikbaar zal zijn.

Hierdoor kunnen Trainers Pokémon die ze in Pokémon GO hebben gevangen, naar Pokémon HOME sturen. Van daaruit kunnen sommige van deze Pokémon in Pokémon Sword of Pokémon Shield worden gebracht. Ga voor meer informatie over Pokémon HOME naar www.pokemon.com/uk/app/pokemon-home/</ a>