Pompom: The Great Space Rescue komt einde van de maand

Pompom: The Great Space Rescue komt einde van de maand

Pompom: The Great Space Rescue wordt op 25 oktober 2022 gelanceerd op de Nintendo Switch, volgens PID Games. Spelers zullen communiceren met het level zelf om de gelijknamige Pompom van de game veilig naar het doel te sturen in plaats van hem rechtstreeks te beheren.

video
play-rounded-fill

Over Pompom: The Great Space Rescue

Pompom is op reis om zijn zoon Hoshi te bevrijden uit de klauwen van Captain Cat en zijn kwaadaardige bemanning, die hem uit het hamsterwiel de ruimte in heeft gestuurd. Bouw platforms terwijl je de Space Cat Pirates achtervolgt. Gebruik indien nodig veren, zwepen, paraplu’s en kanonnen. Pompom is niet te stoppen!

Toen Hoshi de jongeling op een dag de kamer binnenstormde toen Pompom zich in het zweet werkte aan zijn hamsterwiel, toonde hij een hand vol prachtige edelstenen die uit de lucht waren gevallen met een luide “BOOM”. Toen Kapitein Cat en zijn bemanning plotseling rondleidden, gebruikten ze een ruimtepoort om het kleine kind te ontvoeren. Pompom is nu gedwongen om op zoektocht te gaan om zijn zoon Hoshi te beschermen tegen de acht Space Cat Pirates.

Gameplay

Je bestuurt Pompom de hamster niet echt in deze gloednieuwe platformgame met puzzelactie; in plaats daarvan gebruik je je snelle denken om hem te helpen door platforms, obstakels en andere objecten om hem heen te plaatsen. Onderzoek en maak gebruik van alles wat op je pad komt, inclusief het bouwen van bruggen en het planten van bronnen. Wees geestig, snel en effectief. Terwijl je Pompom helpt zijn tegenstanders te slim af te zijn en zijn zoon Hoshi te redden van Captain Cat en zijn bemanning, ga je door de ruimte naar stranden vol vliegende vissen en oude tempels weggestopt in het bos.

Kenmerken

  • Speel een platformspel anders door de platforms te verplaatsen in plaats van de speler.
  • Ontdek een mooi eerbetoon aan de 16-bits retro-periode en de SNES-oudjes.
  • Ervaar een epische ruimteredding op acht planeten terwijl je op vliegende vissen springt, giftige pijlen ontwijkt, boze geesten verdrijft, door piranha’s zwemt en meer.
  • Pompom vecht met vijanden en verzamelt goederen, en je mag die items gebruiken en in contact treden met de omgeving om hem te helpen winnen.
  • Gebruik al het gereedschap dat je tot je beschikking hebt, zoals uit kanonnen vliegen, aan touwen slingeren, wijnstokken snijden, honing spugen, de tijd stoppen en meer.
Ad