PONG Quest bevestigd, lanceert lente 2020

PONG Quest bevestigd, lanceert lente 2020

Waarschijnlijk hebben iedereen en hun moeder de originele PONG gespeeld. Maar wil je iets moderners? Welnu, de wereld van PONG keert inderdaad terug naar moderne consoles met wat gekke humor!

Uitgever Atari en ontwikkelaar Checkered Ink hebben bevestigd dat PONG Quest later in het voorjaar van 2020 Nintendo Switch en andere consoles zal raken.

In het spel kunnen spelers verschillende kerkers verkennen op basis van klassieke Atari IP zoals Duizendpoot, Asteroïden en meer – en vijanden bevechten in vernieuwde versies van PONG!

video
play-rounded-fill

Over PONG Quest

Het is PONG zoals je nog nooit had gedacht! Dompel jezelf onder in een geheel nieuwe wereld van PONG-geïnspireerd plezier waar je op avontuur gaat als een dappere jonge peddel die door verschillende verraderlijke kerkers reist, allemaal losjes gebaseerd op klassieke Atari-hits, waaronder asteroïden, duizendpoten en meer. Je reis bepaalt het lot van PONG World terwijl je de mysteries van … de Spooky Door onthult!

In PONG Quest verken je een fantasiewereld terwijl je verschillende paddle-tegenstanders tegenkomt in energieke, RPG-achtige gevechten! Speciale vrij te spelen PONG-ballen voegen nieuwe diepten en strategie toe aan de klassieke gameplay en geven het origineel een frisse en moderne draai.

Klassieke, competitieve en online vechtmodi ronden het plezier af, als aanvulling op een fantastische verhaalmodus – het is PONG zoals je het nog nooit eerder hebt gezien, maar alles waar je van houdt!

Belangrijkste kenmerken

  • Paddle-aanpassing – Ontwerp en personaliseer je eigen Paddle-avatar met leuke kleding, accessoires en meer.
  • Powerups in overvloed – Meer dan 50 gespecialiseerde PONG-ballen, elk met hun eigen unieke eigenschappen, geven spelers de mogelijkheid om hun bounce-backs feller dan ooit te maken.
  • PONG voor iedereen – Doe mee aan multiplayer-chaos met maximaal drie andere spelers, elk met de mogelijkheid om gespecialiseerde PONG-ballen te gebruiken, waardoor onvoorspelbare wendingen en onmetelijk plezier ontstaan.
Ad