PopSlinger – 8 September release in Azië

PopSlinger – 8 September release in Azië

PopSlinger, een muzikale shooter met frisdrankthema, gemaakt door Funky Can Creative en uitgegeven door Leoful, komt op 8 september 2022 uit op Nintendo Switch in Azië. Vanaf nu tot 9 oktober 2022 kunnen mensen in Hong Kong en Zuid-Korea de game ook pre-orderen in de eShop met 10% korting.

video
play-rounded-fill

Over PopSlinger

PopSlinger, een muzikaal schietspel met frisdrankthema, zal op 8 september 2022 beschikbaar zijn op Nintendo Switch in Azië, volgens Leoful, een uitgever van videogames, en Funky Can Creative, een onafhankelijke game-ontwikkelaar in Mexico. In Hong Kong en Zuid-Korea kun je de game vandaag al pre-orderen en 10% korting krijgen als vroege vogel.

PopSlinger is een leuk muzikaal schietspel dat is gemaakt in de stijl van New Retro uit de jaren 80 en 90. Je speelt als Ria Carbon, een coole heldin die een door frisdrank aangedreven pistool gebruikt om kwaadaardige indringers te bestrijden en de wereld te redden. Geniet van een levendige soundtrack die werd beïnvloed door genres als Future Funk en New Jack Swing.

Op 8 september 2022 zal PopSlinger digitaal beschikbaar zijn in de Nintendo eShop in Hong Kong en Zuid-Korea. Het spel kan worden gespeeld in het Engels, Koreaans, Traditioneel Chinees, Vereenvoudigd Chinees en Spaans.

Als u vroeg bestelt, bespaart u geld.

Als je PopSlinger vooraf bestelt in de Nintendo eShop, kun je 10% besparen.

Van 30 augustus 2022 tot 9 oktober 2022 kun je korting krijgen.

Opmerking: deze aanbieding is alleen beschikbaar in Hong Kong en Zuid-Korea in de Nintendo eShop.

Speldetails

PopSlinger is een kleurrijke, verhaalgedreven muzikale shooter die is geïnspireerd op de New Retro-cultuur van de jaren tachtig en negentig.

Ga met Ria Carbon, een coole heldin met door frisdrank aangedreven geweren, mee op haar zoektocht om de wereld te redden van kwaadaardige indringers uit een andere dimensie. Gin, een voormalige PopSlinger-heldin, is er om Ria te helpen.

Ervaar het grillige verhaal van Ria en Gin terwijl ze vechten tegen de ‘Corazones’, mensen wiens hart is gecorrumpeerd door de duistere krachten uit de andere dimensie, terwijl ze grooven naar een volledig dynamische soundtrack die reageert op je in-game prestaties in realtime.

Dompel jezelf onder in een episch avontuur met een dromerige look geïnspireerd op Japanse animatie uit de jaren negentig. Het wordt tot leven gebracht met een marker-art-stijl en met VHS doordrenkte 2D-sprites, en het heeft volledig ingesproken dialoogscènes met handgetekende portretten die bewegen en praten.

Gebruik een magisch arsenaal aangedreven door frisdrank

Ga naar een levendige soundtrack die is geïnspireerd op een breed scala aan muziekstijlen, waaronder Future Funk, New Jack Swing en meer!

Geniet van een verhaal vol speciale effecten dat is geïnspireerd op magische meisjesshows uit de jaren 90 en klassieke Japanse films en tv.