PopSlinger – Launch trailer

PopSlinger – Launch trailer

PopSlinger, een op verhalen gerichte muzikale shooter geïnspireerd op Japanse anime uit de jaren 90, heeft een lanceringsvideo ontvangen van Funky Can Creative. De game is nu beschikbaar op Nintendo Switch.

PopSlinger is een levendige, verhalende muzikale shooter geïnspireerd op de New Retro-cultuur van de jaren tachtig en negentig.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over PopSlinger

Ga met Ria Carbon, een modieuze heldin, op reis om de aarde te verdedigen tegen angstaanjagende indringers uit een ander rijk met behulp van door frisdrank aangedreven vuurwapens. Gin, een eerdere PopSlinger-heldin, is er om Ria te steunen!

Geniet van het fantasierijke verhaal van Ria en Gin terwijl ze vechten tegen de ‘Corazones’, individuen wiens harten zijn gecorrumpeerd door sinistere krachten uit een ander rijk, terwijl ze grooven op volledig dynamische muziek die in realtime reageert op je in-game prestaties.

Functies

  • Dompel jezelf onder in een epische reis met dromerige esthetiek beïnvloed door Japanse animatie uit de jaren 90, tot leven gebracht met een marker-art-stijl en met VHS doordrenkte 2D-sprites, en volledig gesproken gesprekssequenties met levendig geanimeerde, met de hand getekende gezichten.
  • Ontketen een mystiek arsenaal dat wordt gevoed door frisdrank.
  • Dans op een dynamische soundtrack beïnvloed door een breed scala aan muziekstijlen (Future Funk, New Jack Swing en meer!)
  • Geniet van een verhaal met verbluffende effecten, geïnspireerd op magische meisjesprogramma’s uit de jaren 90 en oude Japanse films en televisie.

PopSlinger is nu beschikbaar als download voor de Nintendo Switch eShop.