Portal: Companion Collection – Portal and Portal 2 – Komt in 2022

Portal: Companion Collection – Portal and Portal 2 – Komt in 2022

De bekroonde Portal-serie van Valve Corporation komt naar de Nintendo Switch. Portal: Companion Collection wordt in 2022 gepubliceerd, maar een precieze datum is niet bekendgemaakt. Houd er echter rekening mee dat de taart een leugen is.

video
play-rounded-fill

Over Portal: Companion Collection

Trots in de wonderbaarlijke, geestverruimende avonturen van Portal en Portal 2 de regels van de ruimtelijke fysica!

De Companion Collection, die Portal en Portal 2 omvat, brengt alles van de innovatieve gameplay, donkere humor en avontuur die de serie honderden onderscheidingen hebben opgeleverd, naar de Nintendo Switch.

Om fysieke puzzels en problemen in Portal aan te pakken, gebruik je een zeer experimentele portalgadget. Om het mysterie van de Aperture Science Laboratories op te lossen, moet je objecten – en jezelf – door de ruimte verplaatsen.

Keer terug naar Aperture Laboratories in Portal 2, waar je het opneemt tegen GLaDOS, een dodelijk slimme en op macht beluste A.I. Terwijl je je een weg baant door gevaarlijke, nooit eerder vertoonde gebieden van de laboratoria en een groter aantal portalraadsels, ontmoet je een nieuwe groep mensen. Daarnaast heeft Portal 2 een coöperatieve spelmodus met lokale, gesplitste scherm- en internetmultiplayer, zodat jij en een buddy met portals kunnen denken.

Ad