Posion Control – Gameplay Trailer

Posion Control – Gameplay Trailer

NIS America heeft een nieuwe gameplay-trailer uitgebracht voor Posion Control, die laat zien hoe spelers locaties in de onderwereld zuiveren en tegenstanders neerschieten.

video
play-rounded-fill

Over Poison Control

Van de creatieve geesten die Penny-Punching Princess en The Princess Guide hebben gebracht, komt een duister humoristisch verhaal over verlossing!

Wanneer een mysterieus fenomeen ervoor zorgt dat geesten vast komen te zitten in giftige manifestaties van hun eigen persoonlijke wanhoop, kunnen alleen de hooghartige Poisonette en haar aan geheugenverlies lijdende Soul Mate ze zuiveren. Terwijl ze zich door de verschillende Belles ‘Hells wagen, zullen ze gevallen zielen tegenkomen die verlangen naar ontsnapping, andere Poison Maidens met hun eigen agenda’s en verwrongen wezens geboren uit de Poison Mires die hen dreigen tegen te houden! Welke duistere waarheden zullen ze ontdekken over de giftige wereld om hen heen… en ook over elkaar?

Deze shooter-meets-action-titel combineert gameplay met een hoog octaangehalte en een grimmige maar charmante kunststijl tot één onvergetelijk avontuur. Gebruik Poisonette’s krachten om gebieden van Poison Mires te zuiveren terwijl je vijanden wegschiet als haar gewapende Soul Mate. Je kunt je gameplay-ervaring ook aanpassen door te kiezen tussen een mannelijke of vrouwelijke Soul Mates, wapens en verbeteringen te ontgrendelen met elke wereld die je zuivert, en bepaalde statistieken van je Poisonette-metgezel te verhogen door middel van op keuzes gebaseerde dialogen.

Poison Control zal Nintendo Switch raken op 13 april 2021 in Noord-Amerika, 16 april 2021 in Europa en 20 april 2021 in Oceanië.

Ad