Potion Permit fysieke release bevestigd

Potion Permit fysieke release bevestigd

PQube en MassHive Media hebben een update over Potion Permit gepubliceerd, wat aangeeft dat de game in fysieke vorm zou worden uitgebracht.

Samen met een conventioneel exemplaar kunnen fans een collector’s edition kopen. De laatste wordt geleverd met een tastbare kopie van het spel, een standaard van acryl, een grondig kunstboek, een schoonmaakdoekje, een certificaat van service aan Moonbury en een unieke doos.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Potion Permit

De gemeenschap van Moonbury is altijd voorzichtig geweest met innovaties van buitenaf, en was liever afhankelijk van traditionele geneeswijzen. Tot op een dag, wanneer de dochter van de burgemeester ziek wordt en de plaatselijke medicijnman haar niet kan genezen, ze genoodzaakt zijn hulp te zoeken buiten hun kleine gehucht.

De Medical Association kiest ervoor om hun meest ervaren chemicus – u – te sturen om de dochter van de burgemeester te helpen behandelen en de inwoners van Moonbury te overtuigen van de glorie van de moderne alchemie. In deze sim-RPG met een open einde win je hun vertrouwen en zorg je voor elk individu wanneer ze onwel worden.

Functies

Zorg voor de bewoners. Moonbury heeft ongeveer 30 verschillende bewoners die soms ziek worden en uw hulp nodig hebben. Bewoners die onwel zijn, zullen hun routines verstoren terwijl ze in bed rusten.

Vind een remedie voor uw kwalen! Een trage hartslag en een gezwollen lever? Zou het schouderkrampen kunnen zijn? Nee, het zijn onmiskenbare symptomen van brandende longen. Deze patiënt heeft een overmatige hoeveelheid gelatine ingeslikt! Je kunt dit gemakkelijk oplossen door wat Minty Goblet te maken.

Verzamel ingrediënten van over de hele wereld. Verzamel ingrediënten uit de omgeving met je uitrusting nadat je een drankje, zalf of zalf hebt gekozen. Upgrade je hamer, bijl en sikkel om nieuwe zwaaien en aanvallen te krijgen om je te helpen bij je dagelijkse verantwoordelijkheden. Houd de wisselende weersomstandigheden in de gaten! Je zit misschien vast in de regen, een ijskoude sneeuwstorm of de verzengende hitte van een woestijn.

Confronteer onaangename wezens met hun middelen. Je zult niet altijd in staat zijn om de benodigde materialen zo gemakkelijk te krijgen als het plukken van bessen uit een struik, en je zult je vertrouwde gereedschappen moeten transformeren in wapens om middelen te verzamelen van de wezens die door de lokale bossen zwerven. Gevechten zijn realtime en als chemicus kun je talloze brouwsels maken om jezelf een boost te geven of statusziektes toe te brengen aan je tegenstanders, evenals andere gadgets om je te helpen.

Maak medicijnen in je ketel. De ingrediënten die je verzamelt, kunnen in je ketel worden gecombineerd om medicijnen, vitamines en andere items te maken. Recepten op een hoger niveau worden toegankelijker naarmate je meer ervaring opdoet, waarbij je meer materialen nodig hebt, maar betere resultaten krijgt. Verbeter uw ketel om extra componenten toe te voegen aan uw voorbereidingen voor deze complexere behandelingen.

Ontwikkel banden met de lokale bevolking. Het kan enige tijd duren, maar uw inspanningen zullen de gezondheid van uw patiënten enorm ten goede komen. Je positie bij hen zal verbeteren en ze zullen ontvankelijker voor je zijn. Je zou je zelfs in de buurt van sommige vrijgezellen of vrijgezellen kunnen ontwikkelen.

Verbeter de stad en haar omgeving. Het opbouwen van verbindingen met de inwoners van de stad verhoogt je goedkeuringsscore, waardoor je het gebied kunt ontwikkelen door openbare structuren te upgraden en de verkenbare regio’s rond de stad te vergroten. U kunt ook nieuwe meubels maken of kopen om uw huis te personaliseren!

Geniet van de rust van het platteland. Je zult in je vrije tijd vrij Moonbury kunnen verkennen tussen het aanpakken van de problemen van de gemeenschap. Leer de lokale bevolking beter kennen, ontspan in de pub of ga vissen om iets te vangen voor het avondeten. Moonbury is een zeer sfeervolle setting waar de tijd wat langzamer lijkt te gaan en het leven wat relaxter is dan in de grote metropool. Terwijl de verlichting gedurende de dag zal variëren, met de schitterende zon die ‘s ochtends over de weilanden flitst en straatverlichting de stad in de vroege avond verlicht, zijn de speldoelen zonder tijdsbeperking. U kunt in uw eigen tempo doorgaan en het rustig aan doen.

Breng tijd door met een betrouwbare partner. Je bent niet alleen naar Moonbury verhuisd! Je trouwe hondenmaatje zal je bij elke stap van de reis vergezellen. Uw huisdier kan u helpen bij het lokaliseren van verborgen voorwerpen en u naar de bewoners leiden tijdens hun dagelijkse bezigheden.

Potion Permit wordt later in 2022 uitgebracht voor Nintendo Switch en fysieke exemplaren kunnen vooraf worden besteld op Funstock. Andere leveranciers zouden op zijn minst de reguliere editie moeten hebben.