Potion Permit komt in 2021

Potion Permit komt in 2021

PQube onthulde open-end RPG Potion Permit voor Nintendo Switch, pc, PlayStation 4 en Xbox One – met een startvenster van 2021.

In de game wagen spelers zich in een dorp dat sceptisch staat tegenover de moderne geneeskunde, en ze zullen de stedelingen moeten overtuigen als ze de zieke dochter van de burgemeester willen redden van een dodelijke ziekte!

video
play-rounded-fill

Over Potion Permit

Potion Permit neemt je mee op reis naar Moonbury, een afgelegen en vredig stadje dat geïsoleerd is van moderne ontwikkelingen.

De stad Moonbury is altijd op hun hoede geweest voor de vooruitgang van de buitenwereld en vertrouwde liever op hun traditionele geneesmethoden. Totdat op een dag de dochter van de burgemeester ziek wordt en de plaatselijke tovenaar niets kan doen om haar te helpen, worden ze gedwongen om buiten hun kleine gemeenschap om hulp te zoeken.

De Medical Association besluit om hun meest ervaren scheikundige – jij – te sturen om de dochter van de burgemeester te helpen genezen, maar ook om de inwoners van Moonbury te overtuigen van de wonderen van de moderne alchemie.

Belangrijkste kenmerken

De inwoners van Moonbury hebben genezing nodig en jij bent de beste apotheek die er is! Met je vertrouwde gereedschap, een brouwketel en een hondengenoot aan je zijde, moet je symptomen diagnosticeren, ingrediënten verzamelen, drankjes brouwen en kwalen genezen in deze open sim RPG.

 • Verzoeken van bewoners ontvangen – Moonbury heeft ongeveer 30 unieke inwoners die af en toe ziek worden en uw hulp inroepen. Bij zieke bewoners wordt hun schema onderbroken terwijl ze thuis in bed bijkomen.
 • Diagnose van symptomen om nieuwe aandoeningen te ontdekken – Hmm … een lage hartslag en een opgeblazen lever. Dander Sneezer, misschien? Nee, dit zijn zeker tekenen van Sticky Sweat. Deze patiënt heeft te veel gelatine ingenomen! Gemakkelijk verholpen; je hoeft alleen maar wat Jelly Remover te maken.
 • Verzamel ingrediënten met je hamer, bijl en sikkel – Als je eenmaal een drankje, zalf of zalf hebt gekozen, moet je de benodigde ingrediënten uit de omgeving verzamelen. Pas op voor veranderende weersomstandigheden! Van sommige gebieden is bekend dat ze te maken hebben met dichte mist, droogte of zelfs sterke sneeuwstormen.
 • Confronteer vervelende monsters voor hun materialen – Soms kun je de materialen die je nodig hebt niet zo gemakkelijk verzamelen als het oogsten van een bessenstruik, en je zult je vertrouwde gereedschap in wapens moeten veranderen om materialen te verzamelen van de rondsluipende monsters de nabijgelegen wildernis. Gevechten vinden in realtime plaats en aangezien je een apotheker bent, kun je verschillende brouwsels brouwen om jezelf te verbeteren of statusproblemen toe te brengen aan je tegenstanders, evenals verschillende hulpmiddelen om je te helpen.
 • Remedies brouwen in je ketel – De ingrediënten die je verzamelt, kunnen in je ketel worden gemengd om medicijnen, vitamines en meer te brouwen. Naarmate u meer ervaring opdoet, zullen er recepten van een hoger niveau beschikbaar komen die meer ingrediënten vereisen, maar met sterkere effecten.
 • Bouw relaties op met de stadsbewoners – Het zal even duren, maar de gezondheid van uw patiënten zal dankzij uw inspanningen veel beter zijn. Je reputatie bij hen zal toenemen en ze zullen zich wat meer voor je openstellen. Misschien merk je zelfs dat je in de buurt van bepaalde vrijgezellen of vrijgezellen groeit.
 • Upgrade de stad en de omliggende gebieden – Door relaties op te bouwen met stedelingen stijgt je goedkeuringsscore en bij bepaalde mijlpalen kun je het gebied verbeteren door openbare gebouwen te verbeteren en de verkenbare gebieden rond de stad uit te breiden. U kunt zelfs uw eigen huis ontwerpen.
 • Tijd doorbrengen met een trouwe metgezel – Je bent niet alleen naar Moonbury verhuisd! Bij elke stap die u zet, is uw trouwe hondenmaatje. Uw huisdier kan u helpen verborgen voorwerpen te vinden, agressieve monsters te bestrijden en u in de richting van bewoners te wijzen terwijl ze hun dag doorbrengen.
 • Geniet van de rust en stilte van het platteland – In de pauze tussen het behandelen van de kwalen van de gemeenschap, kun je vrij rondkijken in en rond Moonbury. Leer de inwoners wat beter kennen, rust uit in de taverne met wat dobbelspelletjes of ga vissen om iets te vangen voor het avondeten.

  Moonbury is een heerlijk charmante locatie waar de tijd wat langzamer lijkt en het leven net iets meer ontspannen is dan in de grote stad. Terwijl de verlichting gedurende de dag verandert, met de felle zon die ‘s ochtends over de weilanden schijnt en straatlantaarns die de stad verlichten in de vroege avond, zijn er geen tijdslimieten voor speldoelen. Spelers zijn vrij om in hun eigen tempo te gaan.

Ad