Potion Permit – Launch trailer

Potion Permit – Launch trailer

Een lanceringstrailer voor Potion Permit is gemaakt door PQube en MassHive Media. Moonbury is altijd op zijn hoede geweest voor veranderingen in de buitenwereld. In plaats daarvan hebben ze altijd vertrouwd op traditionele manieren om te genezen. Wanneer de dochter van de burgemeester ziek wordt en de plaatselijke medicijnman niet kan helpen, worden ze gedwongen om hulp te zoeken buiten hun kleine stad.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Potion Permit

De Medical Association besluit hun beste chemicus – jij – naar Moonbury te sturen om de dochter van de burgemeester te helpen genezen en de mensen daar te laten zien hoe geweldig moderne alchemie is. In deze sim-RPG met een open einde moet je hun vertrouwen winnen en voor elke persoon zorgen als ze ziek worden.

Kenmerken

  • Zorg voor de bewoners. Er wonen ongeveer 30 verschillende mensen in Moonbury. Soms worden ze ziek en hebben ze jouw hulp nodig. Bij zieke bewoners worden hun plannen gewijzigd terwijl ze in bed liggen.
  • Zoek uit wat er aan de hand is en vind een remedie! Hmm, een trage hartslag en een gezwollen lever. Zou het schouderkrampen kunnen zijn? Nee, dit zijn allemaal duidelijke tekenen van brandende longen. Deze persoon heeft te veel gelatine gegeten. Je hoeft alleen maar wat “Minty Goblet” te maken om het te repareren.
  • Vind de dingen die je nodig hebt in de wereld. Als je eenmaal een drankje, zalf of zalf hebt gekozen, gebruik je je gereedschap om ingrediënten uit het gebied te verzamelen. Je kunt nieuwe zwaaien en aanvallen toevoegen aan je hamer, bijl en sikkel door ze te upgraden. Dit zal u helpen bij uw dagelijkse taken. Pas op voor het weer dat steeds verandert! Je zou kunnen worden overvallen door de regen, een sneeuwstorm of zelfs een woestijn waar het erg heet is.
  • Vecht tegen slechte monsters om hun spullen te pakken. Soms kun je niet zo gemakkelijk aan de materialen komen die je nodig hebt als het plukken van bessen uit een struik. In die gevallen moet je je gereedschap in wapens veranderen en ze stelen van monsters die door de nabijgelegen wildernis zwerven. Gevechten vinden plaats in realtime en aangezien je een chemicus bent, kun je drankjes maken die je helpen of je vijanden pijn doen, evenals andere hulpmiddelen om je te helpen.
  • Gebruik je ketel om medicijnen te maken. Je kunt de dingen die je in je ketel vindt mengen om medicijnen, vitamines en andere dingen te maken. Naarmate je meer ervaring opdoet, kun je recepten van een hoger niveau gebruiken, waarvoor meer ingrediënten nodig zijn, maar die sterkere effecten hebben. Upgrade je ketel zodat je meer ingrediënten kunt mengen voor deze meer geavanceerde behandelingen.
  • Maak kennis met de mensen in de stad. Het zal enige tijd duren, maar uw werk zal een groot verschil maken in de gezondheid van uw patiënten. Je krijgt meer respect van ze en ze praten wat meer met je. Je zou zelfs kunnen ontdekken dat je meer in de buurt komt van sommige vrijgezellen of vrijgezellen dan met andere. Verbeter de stad en de omgeving. Het opbouwen van relaties met mensen in de stad verhoogt je goedkeuringsscore, waardoor je openbare gebouwen kunt verbeteren en meer van het gebied rond de stad verkenbaar kunt maken. Je kunt ook nieuwe meubels maken en kopen om je huis een persoonlijk tintje te geven.
  • Geniet van de rust en vrede van het land. Als je mensen niet helpt om zich beter te voelen, ben je vrij om rond te kijken in Moonbury en omgeving. Leer meer over de mensen die daar wonen, neem een ​​pauze in de taverne of ga vissen om te eten. Moonbury is een charmante plek waar de tijd wat langzamer lijkt te gaan en het leven wat minder hectisch is dan in de grote stad. Hoewel de verlichting gedurende de dag verandert, met de felle zon die ‘s ochtends over de weiden schijnt en straatlantaarns’ s avonds de stad verlichten, zijn er geen tijdslimieten voor gamedoelen. Je kunt in je eigen tempo gaan en de tijd nemen.
  • Breng tijd door met een betrouwbare vriend. Je bent niet alleen naar Moonbury verhuisd. Uw hond is een trouwe vriend die altijd aan uw zijde zal staan. Uw huisdier kan u helpen verborgen dingen te vinden en u te laten zien waar mensen hun dag doorbrengen.