Power Rangers: Battle For The Grid – Lord Zedd Trailer

Power Rangers: Battle For The Grid – Lord Zedd Trailer

nWay heeft de Power Rangers: Battle For The Grid seizoen 1 DLC Pass uitgebracht, die drie nieuwe speelbare vechters aan het spel toevoegt. Ze publiceerden een nieuwe trailer voor een van die jagers:

video
play-rounded-fill

De tweede hoofdschurk van de originele Mighty Morphin Power Rangers – Lord Zedd. De trailer laat meer gameplay van het personage in actie zien, inclusief zijn aanvallen en finishers.

Lord Zedd gaat samen met Trey van Triforia en Jen Scotts de Grid in als Season One-personages! Spelers kunnen elk individueel personage digitaal kopen of de volledige Season One Pass, die alle drie personages omvat, samen met een bonuspersonage van Jason Lee Scott met Dragon Shield. Power Rangers: Battle for the Grid is digitaal beschikbaar op PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One.

Gratis DLC beschikbaar voor PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One met nieuwe Verhaalmodus, personages, arena’s en voice-overs van originele castleden. Power Rangers: Battle for the Grid benadrukt toegankelijkheid zonder in te boeten aan diepte en complexiteit.

De bedieningselementen bevorderen eenvoud en vloeiendheid, waardoor beginners kunnen genieten van het vechtsysteem en gevorderde spelers aanmoedigen om zich te verdiepen in de gameplay-mechanismen, waaronder realtime assistent-overname, dynamische verdediging door push-blocking en luchtbeschermer, aanpasbare jongleercombinaties en een unieke Megazord comeback-modus.

Over Power Rangers: Battle For The Grid

Power Rangers: Battle for the Grid is een moderne versie van de 25-jarige franchise en toont verbluffende graphics en levendige details. Pit huidige en klassieke Rangers en schurken als nooit tevoren in 3 tegen 3 tag-gevechten. Test je vaardigheden online tegen vrienden en spelers van over de hele wereld voor eindeloze speelbaarheid. Een gestroomlijnd vechtsysteem verwelkomt nieuwkomers met vereenvoudigde bediening terwijl de diepte behouden blijft voor de meest toegewijde concurrent om te leren en te beheersen.

25 JAAR RANGERS

Generaties Power Rangers botsen in de 25-jarige geschiedenis van het multiversum. Ervaar authentieke maar opnieuw ontworpen Power Rangers-gevechtssequenties als nooit tevoren.

GEMAKKELIJK TE LEREN, HARD TOT MEESTER

Power Rangers: Battle for the Grid heeft traditionele vechtspelbesturing. Dit eenvoudig te leren maar moeilijk te beheersen spel is ontworpen om spelers van alle niveaus te verwelkomen.

Ad