Power Rangers: Battle For The Grid Nieuwe Trailer

Power Rangers: Battle For The Grid Nieuwe Trailer

nWay heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Power Rangers: Battle for the Grid – met de nadruk op Lord Drakkon. Hierin krijgen we een kijkje in de verdraaide versie van de Green Ranger – en een showcase van zijn combo’s / specials.

video
play-rounded-fill

Over Lord Drakkon

Lord Drakkon is Tommy Oliver uit een wereld waar hij nooit van het pad van het kwaad afdwaalde, zelfs niet toen Rita’s betovering werd verbroken. Zijn ambitie ongezond door het veroveren van zijn eigen wereld, richt hij zijn blik op het geheel van het Morphin Grid.

Drakkon is een hoge mobiliteitsstrijder met een breed scala aan aanvalsopties die het gissen van zijn tegenstander in de hand houdt. Hoewel veel van zijn combo’s en aanvalssequenties beginnersvriendelijk zijn, zijn er verschillende geavanceerde technieken die spelers kunnen leren om zijn aanvalssequenties en combo’s te optimaliseren.

Power Rangers: Battle for the Grid lanceert voor Nintendo Switch in april 2019.

Persoonlijk ben ik niet zoveel voelen voor de Power Rangers, ik dacht altijd dat ze een trend hadden die al had moeten zijn verstreken. Maar hey als je het leuk vindt, ga ervoor!