Power Rangers: Battle for the Grid – Poisandra trailer

Power Rangers: Battle for the Grid – Poisandra trailer

Herinner je je Power Rangers: Battle for the Grid nog? De game is in 2019 gelanceerd op pc en consoles en je hebt zelfs een “Super Edition” op de Nintendo Switch.

Sinds de release heeft de game heel veel content ontvangen in de vorm van DLC. Er is een grote verscheidenheid aan content om te kopen, en dat is alleen maar toegenomen met de komst van seizoen 4. In feite heeft IGN een nieuwe trailer voor de game geüpload die een eerste blik werpt op Poisandra, een van de nieuwe personages die worden toegevoegd voor seizoen 4 van Power Rangers: Battle for the Grid.

video

Over Power Rangers: Battle for the Grid

Het is Morphin-tijd! Power Rangers komt eindelijk naar Nintendo Switch. Put huidige en klassieke Rangers als nooit tevoren in 3 vs. 3 tag-gevechten.

Een moderne kijk op de 25-jarige franchise, Power Rangers: Battle for the Grid toont verbluffende graphics en levendige details. Pitch huidige en klassieke Rangers en schurken als nooit tevoren in 3 vs. 3 tag-gevechten. Test je vaardigheden online tegen vrienden en spelers van over de hele wereld voor eindeloze herspeelbaarheid. Een gestroomlijnd vechtsysteem verwelkomt nieuwkomers met vereenvoudigde bediening, terwijl de diepgang behouden blijft voor de meest toegewijde concurrent om te leren en te beheersen.

25 JAAR RANGERS

Generaties Power Rangers botsen in de 25-jarige geschiedenis van het multiversum. Ervaar authentieke maar opnieuw vormgegeven Power Rangers-gevechtsscènes als nooit tevoren.

GEMAKKELIJK TE LEREN, MOEILIJK TE MAKEN

Power Rangers: Battle for the Grid biedt traditionele besturing voor vechtspellen. Dit eenvoudig te leren, maar moeilijk te beheersen spel is ontworpen om spelers van alle niveaus te verwelkomen.